2777
2789
کیست نه توده

ازمایش بدین عزیزم و زودتر پیگیر درمان بشین 

نگران هم نباشید ، استرس خودش بیشتر روی ترشح این هورمون تاثیر میذاره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز شما اون ی سال چقدر میخوردی

دوزش هر دو یا سه ماه با توجه به جواب آزمایشم تغییر میکرد  

مثلا اولش کابرگولین نیم هفته ای یکی 

بعد شد هفته ای دو تا 

چند ماه بعد شد هفته ای نصف و بعد شد دو هفته  نصف و تمام 

حدود یکسال و دو ماهی شد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دوزش هر دو یا سه ماه با توجه به جواب آزمایشم تغییر میکرد مثلا اولش کابرگولین نیم هفته ای یکی بعد شد ...

م۷ساله دارم میخورم. نیم هفته ایی نصفی باز قطع میکنه ۲ماه خوبم دوباره قرص سینه ات درد نمیکنه؟ من جرات ندارم دست بزنم از درد

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
م۷ساله دارم میخورم. نیم هفته ایی نصفی باز قطع میکنه ۲ماه خوبم دوباره قرص سینه ات درد نمیکنه؟ من جرات ...

عزیز دلم😔 

آرزو  میکنم  خدا بهت سلامتی بده ،

منم از دردش و ترشح سینه ام متوجه میشدم دوباره خبری هست 

پروسه اش طولانی و خسته کننده است ولی  درمان رو کنار نذار ، 

انشااله خیر برات پیش بیاد 

ممنون من اصلا دست نمیزنم ترشح ندارم پر کیست شده

مامان منم همینطور بودن کیست زیاد و هر چند سال یکبار هم نمونه گیری میکردن که یهو سرطانی نباشه ایشون درد داشتن ولی ترشح نه 

خدا رو شکر یائسه که شدن همش از بین رفت چون مشکلشون هورمونی بود منم امیدم به اینه که مثل مامانم باشه و خطرناک نباشه ولی خب ازمایش و بررسی رو چند ماه یکبار دارم 

مامان منم همینطور بودن کیست زیاد و هر چند سال یکبار هم نمونه گیری میکردن که یهو سرطانی نباشه ایشون د ...

انشالله سلامت باشید شما ماموکرافی هم رفتید، من ترسیدم چون همینجوری خیلی درد دارم اون همه فشار بده بدتر

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
انشالله سلامت باشید شما ماموکرافی هم رفتید، من ترسیدم چون همینجوری خیلی درد دارم اون همه فشار بده بد ...

بله رفتم‌

قابل تحمل بود 

قبلش میتونید شیاف بذارید برای کنترل درد