2777
2789
عنوان

شده تو بارداری بی دلیل خیلی حالتون بد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دقه دسشوییم خسته شدم دیگه دقیقا سه ماه دیگه باس تحمل کنم😥جوری بیخابم ک پاشدم خونه مرتب کردم

ای جان عزیزم مشخصه دختر باهوش و شیطونیه💋

مامانی بازم خوبه سه ماه داری

من که ۵ ماهههه دارم هموز 

مثه خلا نشستم گریه کردم انقدر حالم بد بود😭🤣🤪

2805
هر دقه دسشوییم خسته شدم دیگه دقیقا سه ماه دیگه باس تحمل کنم😥جوری بیخابم ک پاشدم خونه مرتب کردم

دیدی بعضیا چه بارداری راحتی دارن؟ پادشاهی میکنن

امثال ما مرده قحطی زده های سومالی شدیم

ایشالله صحیح و سالم زایمان کنی ،سعی کن از این سختیا تو ذهنت روزای خوبی بیادگار بذاری

شنیده بودم سه ماه دوم ماه عسل بارداریه

وای الان بیشتر شبیه شنکجه گاه زندان الکاترازه🤣🤣🤣🤣

دیدی بعضیا چه بارداری راحتی دارن؟ پادشاهی میکننامثال ما مرده قحطی زده های سومالی شدیم

من تا چاررماه ویار و بوی غذا حالم بد میکرد دو سه ماهی خوب بودم انرژیمم برگشته بود الان ک وارد هفت ماه شدم دوباره بدنم کم میاره و بوی غذا حالم بد میکنه هرچیزیم نمتونم بخورم  

جون🥺🥺 چقدر ماها گناه داریمبعد شوهرامون خوابندارو اثر داره روت؟ من که هیچیییییییی

من همون فولیک اسید میخورم اذیتم چ برسه ب بقیش خسته شدم غذا هم شده نصف بشقاب داخل ۳ ماه ۷ کیلو کم کردم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
من تا چاررماه ویار و بوی غذا حالم بد میکرد دو سه ماهی خوب بودم انرژیمم برگشته بود الان ک وارد هفت ما ...

من فقط کاش بتونم غذا بخورم همون غذاهای اول بارادری ام‌نمیتونم دیگه ۱۰ کیلو کم کردم خوووودددااااع دلم میخاد گیسامو بکنم

اره شنیده بودم ماه های اخر باز بر میگرده😵‍💫😵‍💫😩

2810