2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم نامزدم گفت خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 22 پست
درسته ، ولی ببین فقط با یک کلمه که نباید بگن سردی ایجاد میکنن و خوپشون هم میدونن

می‌دونم عزیزم 

ولی مردا واقعا پرو شدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بهش بگم همینارو ببینم واکنشش چیه؟

من‌تجربه‌ای در این زمینه ندارم 

ولی شما فعلا هیچ واکنش نشون نده و ببین و دقت کن طرفت از قصد اینارو میگه یا از روی نفهمی 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
2805
من‌تجربه‌ای در این زمینه ندارم ولی شما فعلا هیچ واکنش نشون نده و ببین و دقت کن طرفت از قصد اینارو می ...

والا نمیدونم چند باری شده بگه دختره خوشگل بود تو یلم ترکیه ای و..

نقطه ضعف نشون میدی اینجوری هربار بخواد ناراحتت کنه میگه

اره درسته پس نمیگم

حتی اینم نگم مثلا منم مثل خودش اسم ی پسر بیارم بگم خیلی دوست دارم این اسپورت ی فیلم بود پسره خیلیی خوب بود...بگم یا اینم نگم