2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بدخواب و رفلاکسی دارن بیاین کمک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
دیگه دوسالشه و همه این کارارو میکنم ولی فایده نداره🥲

بزار من فردا از زنداداشم بپرسم چکار کرد بهت خبر میدم حتما. برادر زادمم رفلاکسش هیلی شدید بود و نمیزاشت کسی بخابه.

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واینو یادم رفت بگم موقع خواب بهش شیر نده و شامشو زودتر از خوابش بده که هضم بشه .غذاهای مثل لبنیات و ...

ممنونم بابت راهنمایی هات ، چه داروهایی میدادی به پسرت؟ به دختر من فقط نکسیوم میدن

ممنون عزیزم ، میدونی دختر من اصلا از زمان تولد رفلاکس نداشت ، اصلا ازین بچه هایی نبود ک بالابیاره ،ح ...

به نظر من ببرش چون تو بزرگسالی اینطوری شده شاید اصلا رفلاکس نباشه اگه بتونی یه اندوسکوپی کنی ضررنداره

ممنون عزیزم ، میدونی دختر من اصلا از زمان تولد رفلاکس نداشت ، اصلا ازین بچه هایی نبود ک بالابیاره ،ح ...

ببین رفلاکس داروهاش همیناس.نکسیوم امپرازول وپنتوپرازول.ببین پر من جوری بالا میآورد که من از شدت ناراحتی خودزنی میکردم زار میزدم زندگیم به گند کشیده شده بود هیجا دلم نمی‌خواست برم موهای سرم سفید شد

حالا چیکار کردم وقتی یکسالش شد اشناهامون مقدادی رو معرفی کرد بردم با هزار زحمت اونجا یه شربت داد خارجی به نام گاویسکون بخدا قسم بعد هفت روز دادن نشانه های خوب شدن شروع شد خیلی خوب شد تا دوسالگی بهش دادم شربتشم خیلی گرونه

ببین دخترت از نوزادی رفلاکس داشته منتها پنهان بوده بعد این مریضی عود کرده و حالا بیشتر شده 

چون بعد مریضی رفلاکس یه دوره ای عود میکنه

بچه اول منم همین طور بود،تا دوسالگی ادامه داشت رفلکسش بعد بهتر شد،الان یازده سالشه،رفلکسش باعث ایجاد حساسیت شده البته دکترش اینو گفت.

تموم میشه نگران نباش رفلکس مراقبت می خواد رعایت و داشتن رژیم مخصوص.

من هر چی دارو تو دنیا بود به پسرم دادم نکسیوم همه چی دریغ از یزره خوب شدن ولی این شربت معجزه کرد براش حالا به دخترمم گاهی اوغات میدم دخترمم متاسفانه هر یک ساعت از خواب بیدار میشه و گریه می‌کنه و من عصبی شدم کلا

تنش رو که داشتم متاسفانه اما هیچکدوم از بچه ها ی دوروبر و بچگی خودم و سوهرمم اینجوری نبودیم

منم تو بارداری تنش داشتم 

بچه منم همینطور بود ، شنیدم یک علت بی قراری بچه ب خاطر تنش مادر تو بارداریه ،حقیقت داره یا نه نمیدونم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

آزمایشات ادرار و دفع داده؟ سالم بود؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام عزیزم کاملا درکت میکنم من مادر دوتا بچه رفلاکسی از نوع فوق شدیدش هستم.حالا راهنمایی و تجارب مند ...

سلام عزیزم خوبی ، ممنون ازت که دکتر مقدادی رو بهم معرفی کردی ، حقیقتا من با دوتا دکتر ویزیت آنلاین برداشتم یکیش دکترمقدادی بود که هم شما گفتی بهم هم چند نفر دیگه و یکیش هم دکتر رشیدی مصلح بود که پزشک کودکی خودم بوده و صد در صد تشخیص درسته همیشه ، خلاصه جونم برات بگه جفتشون تشخیصشون این بود ک دخترم رفلاکس پنهان داشته و براثر بیماری ، رفلاکس نهان شده ، هردو براش شربت دومپریدول یا موتیلیوم تجویز کردن و فاموتیدین و گفتن تا شش ماه درمان رو ادامه براش با یه سری محدودیت غذایی ،حالا دعا کن تاثیر داشته باشه و خوب بشه با این شربته🥲

آزمایشات ادرار و دفع داده؟ سالم بود؟

اره هیچ مشکلی نداشته ، دقیقا تنش های بارداری خیلی تاثیر داره ،

جونم برات بگه دیروز مجدد بردمش دکتر گفت که رفلاکس پنهان بوده با بیماری خودش رو نشون داده و نهان شده ، دوتا شربت داد گقت تا شش ماه بهش بدم مداوم تا خوب بشه

حالا دعا کن تاثیر داشته باشه روش🥲