2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگ وقتی تولد تو مهد کودک میگیری باید همه رو در نظر بگیری مربی بچه ها نمیشه ک یسری بخورن یسری ن ...

بچها اکین به همه بدیم

نمیشه مربیا رو در نظر نگرفت لامصب دو‌تومن پول کیک میشه😅😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیکاری تو مهد تولد بگیری خیلی برات در میادجمعه تولد خواهرم بود یک کیک فوق العاده کوچیک گرفتن شده ۲۰۰ ...

چون دوستاش گرفتن تو مهد و تولد با دوستاش میخواد

دوستاشو خونه دعوت کنم باید ناهار و عصرونم بدم واقعا در توانم نیست ماه دیگ زایمانمه نمیتونم ریخت و پاش کنم خونرو

از طرفی واقعا زورم میاد دو تومن پول کیک بدم اخرم یذره بخوره هرکس😅تازه جاییزه هم به بچها همشون سرمدادی خریدم دونه ای پنجاه شد😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خیلی خوش می گذره به بچه منم چند سال پیش تولد دخترم و تو مهد گرفتم یادم نیست چند کیلو بود کیکش خیلی بزرگ بودو عکس خودش و دادم چاپ کردن روش

به اندازه ی بچه ها آب نبات های رنگی خوشگل مدل قلب گرفتم

پفیلا درست کردم

میوه موز و سیب و خیار گرفتم

ساندویچ الویه و ژله درست کردم 

دخترم هنوزم عکساش و می بینه کلی ذوق می کنه و تشکر می کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

وای خیلی خوش می گذره به بچه منم چند سال پیش تولد دخترم و تو مهد گرفتم یادم نیست چند کیلو بود کیکش خیلی بزرگ بودو عکس خودش و دادم چاپ کردن روش

به اندازه ی بچه ها آب نبات های رنگی خوشگل مدل قلب گرفتم

پفیلا درست کردم

میوه موز و سیب و خیار گرفتم

ساندویچ الویه و ژله درست کردم 

دخترم هنوزم عکساش و می بینه کلی ذوق می کنه و تشکر می کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

من معلمم. گاهی اوقات والدین میان بهم میگن برای بچه‌مون تو مدرسه تولد بگیریم. من بهشون اجازه نمیدم. چون میدونم بعضی دانش آموزام هستن که اصلا والدینشون نمیدونن چند سالشونه چه برسه به تولد گرفتن. بعضیا هم هستن که به بچه اهمیت میدن ولی وضع مالیشون خوب نیست. بچه هاشون میرن با گریه و زاری والدینو مجبور به این کار میکنن. به نظرم این کار اخلاقی نیست و ضروری هم نیست‌. حالا خودتون بهتر میدونین.

وای خیلی خوش می گذره به بچه منم چند سال پیش تولد دخترم و تو مهد گرفتم یادم نیست چند کیلو بود کیکش خی ...

عزیزممم خدا خفظش کنه

من ی کیک و جاییزه و بادکنک و پفیلا میدم 

انشالله بهشون خوش بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35