2777
2789
عنوان

خواستگارم بیوه اس یه دختر داره و یه طرف صورتش قارچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 95 پست
نمیدونم چطور میخوای باهاش زندگی کنی چجور هرروز قراره ببینیش

من فقط یه عکس دیدم ازش و حتی حاضر نیستم خودشو ببینم چه برسه به اینکه بخوام باهاش برم زیر یه سقف

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ات هر چقدر که اوکی بدن وقتی دلت رضا نیست قبول نکن سختی ای که برای رسیدن به خواست بکشی گذراست و بهتر از وارد شدن به زندگیه ایه که نمیخوای

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
2805
وای نه عزیزم این چه حرفیه 😶 یهو یه اتفاقی بیوفته به خاطرشم بره زندان حالا بیا درستش کن

زندان؟ متوجه نشدم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

میان

مادرم باهاشون قرار گذاشته ..💔

دقیقا..‌خیلی دلم میگیره چرا اومده سراغ من؟اخه شرایطمونم بهم نمیخوره کهچی باخودش فک کرده 😭

عزیزم میشه کامل درمورد شخصیت مادرت توضیح بدیی ،درمورد سوالاتم جواب بده لطفا: پدرت درقید حیات هستن ؟ و نظرشون چی هست؟ 

مادرت زن مودی هست؟

هر اتفاقی می افته تورو مقصر میدونه؟

بهت میگه به درد نخور ؟ 

شرایط مالی خانواده چجور هست ؟  

این آدم از کجا با شما و خانواده ات آشنا شده؟

دقیقا..‌خیلی دلم میگیره چرا اومده سراغ من؟اخه شرایطمونم بهم نمیخوره کهچی باخودش فک کرده 😭

ناراحت نباش و به خودت نگیر

مردا اصولا اعتماد به نفس کاذب دارن

یه همکار بیریخت داغون و بوگندو داریم

هر دختر خوشگل وتاپی که میبینه سریع بهش پیشنهاد آشنایی میده،این دلیلش فقط اعتماد به سقف آقایونه

قبول نکنی چی می‌شه مثلا؟

مستقل بی و پول دربیاری می‌تونی از مامانت خلاص بشی ولی از شوهر هیچ رقمه نمی‌سه خلاص شد با قوانین این مملکت. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

کاش شرایطم روبراه بود میگفتم بیای پیش من

ببین حتی شده کتک بخوری تو‌خونه حبست کنن قبول نکن 

بزرگ کردن بچه یکی دیگه برای سن و سال تو نیست

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه

ببین من دقیق نمیدونم این چیزی که میگم رو ، یه چیزهایی مبهمی میدونم باید تحقیق کنی درباره ش ،، میگن یه سری جاها هست مثل پانسون که دخترها میتونن اونجا برن ، مشاور و اینهام دارن ، اگر دیدی خانواده ت دارن به ازدواج مجبورت میکنن میتونی اونجا پناه ببری و ازشون کمک بگیری ،

💍🩷
2810