2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال امتحان دادم ولی چیز زیادی نخوندم 

قبول نشدم 

ولی اگه بخونی صددرصد قبولی چون راحته 

من پارسال مثلا کتاب همرزمان حسین فقط ۳ بخشش خوندم ۵ تا سوال ازش اومده بود همشو بخونی قطعا قبولی 

فقط تست ونمونه سوال زیاد بخون وخلاصه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
من پارسال امتحان دادم ولی چیز زیادی نخوندم قبول نشدم ولی اگه بخونی صددرصد قبولی چون راحته من پارسال ...

مثلا رشته منو فقط تو دوتا حیطه می‌خوان بعد تو شهرمون هم ظرفیتش فقط یکی دونفر هست یعنی ارزش داره من این همه وقت بزارم 

خدایا دوستت دارم

دوستان من فایل از چند تا موسسه خریدم هر کی خواست فقط با ۴۰ تومن بهش میدم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
مثلا رشته منو فقط تو دوتا حیطه می‌خوان بعد تو شهرمون هم ظرفیتش فقط یکی دونفر هست یعنی ارزش داره من ا ...

آموزگاری ثبت نام کن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فایل چی

فایل درسنامه و تست از موسسات مختلف خریدم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نمی‌خوام رشته منو ..فقط دبیری می.است

حسابداری هستی ؟ منم زبان منم آموزگاری نمی‌خواست😔

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
2810