2777
2789
عنوان

میگم بچه ها من ازهمسرم‌کینه دارم

1112 بازدید | 88 پست

تابستون با اینکه بدهکار بودیم ماشین نداشتیم مجردی خودش رفت تفریح من و بچه رو جایی نبرد گفت بعد میبرمتون و فلان.کلی بحثمون شد ..الان بدهی داره قسط داره زیاد ..بهش میم‌مادو ببرتفریح خرید ..میگه پول ندارم قسط دارم.. اما کینه دلرم دلم بهش نمیسوزه ..الان ۱۰ رزه بهش میگم ۳تومن بهم بزن هی میگه صبر ..کن ولی تامیام خوب شم باز یادم‌میاد تابست ون بخاطر خودش ازما گذشت من چرا صبر کنم ..بعد اینکه انگار طلب کاره تا چیزی میگیم.خیلی دوسش داشتم اما ازش کینا گرفتم والان نمیتونم در کش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق دارید واقعا کارشون منصفانه نبوده

نمیدونم تامیام خوب شم کارش میود جلو چشمم حتی کلی بدو بیراه بهم گفت که بره کاملا حق رو به خودش داد الانم انتظار داره ما صبر کنیم بخاطر بدهی ..قسط سنگین داره ..اما باخودم میگم گناه ما چیا نمیتونم درکش کنم نمیتونم محب کنم بهش نمیتونم کنارش وایسم

استقلال مالی من دقیقاً از همچین جایی شروع شد

خیاطی بلدم ولی میترسم شروع کنم ..بیرون زند گیمون خیلی وصع توپ‌میطنه خدلروشکر دارای داریم به اندازه .‌ولی الان وضع جوریه برا ۱۰۰ ت ومن پولم لنگیم ..چرا توقع داره من صبر کنم منم خستم ..فقط میگه قسط دارم..میگم خرید میگه قسط

حق داری والا

اینقد به گفتم ماشین نداریم صبر کن باهم‌میریم گفت من نرم که تو بچه توخونه تنهایین ..الان من چه جور درکش کنم ...الان توقع داره من بشینم خونه طلب کاره با طلبکاری هم میگا پول ندارم

اینقد به گفتم ماشین نداریم صبر کن باهم‌میریم گفت من نرم که تو بچه توخونه تنهایین ..الان من چه جور در ...

کلا مرد بی پول همینه تازه زبونشم دراز تر و پرو تره توقعش هم بالاتره

مسافرت مجردی یعنی چی وقتی زن و بچه داری

کینه گرفتم سال قبلشم رفت بعدش برگشت مارو برد امسال نتونست مارو ببره کارش جوریه زیادم خونه نیست یا تفریح نداریم ....خیلی بحثمون شد الان حوثله ندارم تاچیزی میگه سکوت میکمم برتم مثل قبل مهم نیست ...ولی نمیدونم چکارکنم واسه ارامش خ ودم