2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براهمین چیزا میگم اگه واقعا میدونی و ب چشم اعتقاد داری ب کسی نگو بزار حسابی جاش سفت بشه من اون شب ک ...

واااااا خدااییییییی شوهرتو زدن؟؟؟؟ 

میرفتین ازشون شکایت میکردین چقدر اعصابم بهم ریخت 

مادرشوهر پدر شوهر داری؟ 

بهشون میگفتی مگه شما میخوایین خرجش رو بدین 

خدا لعنتشون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااااا خدااییییییی شوهرتو زدن؟؟؟؟ میرفتین ازشون شکایت میکردین چقدر اعصابم بهم ریخت مادرشوهر پدر شوه ...

اره خداشاهده.

مامان نداره

باباشم مارو بلاک کرد ک چرا ب مانگفتین حامله ای 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
براهمین چیزا میگم اگه واقعا میدونی و ب چشم اعتقاد داری ب کسی نگو بزار حسابی جاش سفت بشه من اون شب ک ...

😰عجب چیزایی آدم میشنوه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اینکه زوده ولی هاله داره جای امید واری هست😍

ذوقم ک رفته یه کور سوی امید مونده برام تا۵ روز دیگه ببینم چطور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو میگفتم که زودتر کتک می خوردیم دل زن حامله شکوندن خدا بهشون رحم کنه

حالا من ب کنار شوهرم اینقدر حالش بد بود نتونست جلو خودشو نگه داره اینارو ک بیرون کردنشست جلو من گریه کرد گفت منم خدایی دارم بجای تبریک اومدن منو توخونم زدن رفتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حالا من ب کنار شوهرم اینقدر حالش بد بود نتونست جلو خودشو نگه داره اینارو ک بیرون کردنشست جلو من گریه ...

😣لعنت بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😣لعنت بهشون

هیچوقت حلالشون نمیکنم.کلی وسیله خریده بودم تدارک دیده بودم میخواستم کیک سفارش بدم خانواده ی هردوطرفو دعوت کنم سورپرایز کنم ک خودم سورپرایز شدم لعنت ب همشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من ب کنار شوهرم اینقدر حالش بد بود نتونست جلو خودشو نگه داره اینارو ک بیرون کردنشست جلو من گریه ...

خدا لعنتشون کنه چقدر قالتاقن 

ترخدا باهاشون قطع رابطه کنید رفتید خونه ی جدید بهشون ادرس ندید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40