2777
2789
عزیزم بچه از لحاظ حسی مشکل داره و چرا زودتر پیگیری نکردیدالبته بازهم باید چک بشه توسط روانشناس مختص

همیشه با مشاور و‌روانشناس در ارتباط بودیم حتی همین تابستون دوره تمرکز و توجه زیر نظر روانشناس متخصص اطفال داشت که روانشناس گفت هیچ موضوعی نیست فقط باید روی پایداری تمرکز کار کنیم 

از لحاظ حسی یعنی چی؟ 

نیاز حتما به بررسی داره حرکت اضافه این موضوع شک داره

و اینکه توی مهد کودک مربی هایی که داره حتی مربی موسیقیش سالهاست کار کودک انجام میده هیچ کدوم چیز به خصوصی نگفتن 

من خودم جدیدا برام چالش شده که این حرکات مداوم چه دلیلی داره انگار دستشویی داره که البته در یه زمان‌هایی واقعا داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه با مشاور و‌روانشناس در ارتباط بودیم حتی همین تابستون دوره تمرکز و توجه زیر نظر روانشناس متخصص ...

عزیزم من منظورم غربالگری درست ازلحاظ بیش فعالی واتیستیک نه اوتیسم چون فرزند شما سالمه نشونه هایی داره ک شاید اتیستیک باشه گفتم شاید وباید غربالگری بشه توسط تیم متخصص نه روانشناس اطفال مراکز اوتیسم توشهرتون غربالگری میکنه برای اطمینان برید

عزیزم من منظورم غربالگری درست ازلحاظ بیش فعالی واتیستیک نه اوتیسم چون فرزند شما سالمه نشونه هایی دار ...

عزیزم فرزندتون توجه مستمر نداره وبال بال میزنه واین یکی از نشونه های اوتیسمه واما بازهم میگم این باید غربال بشه من برحسب اطلاعات شما میگم که دادید

بال بال میزنه

نه عزیزم بال بال نمیزنه 

شاید من نتونستم منظورم درست بیان کنم حرکات اضافی منظورم بال زدن یا حرکات غیر نرمال و غیر ارادی نیست 

منظورم جنبش و جوش هست مثلا بچه مدام در حال دویدن یا پریدن 

وقتی نشسته مدام در حال تغییر حالت نشستن 

رفتم اختلال حسی هم که گفتین خوندم بهش نمیخورد

روانشناسی هم که کلاس توجه میرفت پیشش برای تشخیص اختلالات بود و اگر موضوع خاصی مشاهده کرده بود حتما برای بررسی بیشتر ارجاع میداد 

عزیزم فرزندتون توجه مستمر نداره وبال بال میزنه واین یکی از نشونه های اوتیسمه واما بازهم میگم این بای ...

اولین نشانه اوتیسم عدم ارتباط چشمی و عدم ارتباط دیگران و عدم سازگاری با تغییرات مگه نیست؟ 

پسر من ارتباط چشمی اثر بخش داره همچنین ارتباط اجتماعی فراوان کلا یک پسر اجتماعی هست 

و سازگاریش با محیط هم فوق العاده هست 

ما دو ماه نیست مهاجرت کردیم و اون ظرف مدت کم تونسته توی مدرسه در یک محیط غریبه با یک زبان غریبه خودش سازگار کنه 

معلم هاش ازش راضی هستن 

و ایرادش فقط یکم پر حرفی هست و اینکه سر کلاس خسته میشه و برای یه بچه کلاس اولی که تا قبلش تو محیط پیش دبستانی حدود ۷ ساعت بازی میکرده خیلی عجیب نیست که نتونه ساعت کامل کلاس متمرکز بمونه و حواسش هم پرت بشه 

اگر کودکو دردوران نوزادی تا دوسالگی جلوی تلویزیون بذارید واون اشعه گوشی وتلویزیون و ببینه ومنجربشه ب ...

واقعا؟؟؟

دختر من۶ ماهشه خیلی ب تلوزیون و گوشی کنجکاوه.

خودمم خونه تنهام 

روزی یک ساعت تلویزیون روشن میکنم 

بچه هم نگاه می‌کنه 

چیکار کنم حالا؟؟

نکنه اوتیسم بشع؟؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
واقعا؟؟؟دختر من۶ ماهشه خیلی ب تلوزیون و گوشی کنجکاوه.خودمم خونه تنهام روزی یک ساعت تلویزیون روشن میک ...

به هیچ عنوان نباید نور مصنوعی به چشم و مغز کودک برخورد کنه قطع بشه زودتر

به هیچ عنوان نباید نور مصنوعی به چشم و مغز کودک برخورد کنه قطع بشه زودتر

باشه ی فیلم مزخرف ابکی می‌دیدیم دیگه نمیبینیم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم