2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من دو دور پیچیده بود نمیگم شما بترسی اما پسرم موقع زایمان اکسیژن بهش نرسید و الان دچار تاخیر حر ...

زایمانت طبیعی بود ؟

قبل از زایمان می دونستی بند ناف دور گردن جنینه

و خدایی که در این نزدیکی ست
زایمانت طبیعی بود ؟قبل از زایمان می دونستی بند ناف دور گردن جنینه

بله تو سونو به من گفتن دو دور پیچیده و بچه بریج بود 

زایمان دومم سز بودم

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
به دکترت بگو نامه سزارین بده که خیالت راحت این روزا رو بگذرونی الکی این سه چهار هفته استرس نکش

نمی دونم چرا دکترم اصرار داره طبیعی زایمان کنم به نظر خودم باتوجه به وضعیتم سزارین بهتره

نمی دونم چرا دکترم اصرار داره طبیعی زایمان کنم به نظر خودم باتوجه به وضعیتم سزارین بهتره

دقیقا نمیأرزه ریسک کنی حالا برا خیلیا پیش میاد ولی خب بستگی داره جرئتش داشته باشی خدا کمکت کنه انشاالله بچتو صحیح سالم بغل بگیری هرچی به صلاحته پیش بیاد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دکترت اعتماد کن ولی حتنا موقع زایمان تحت نظر باش و ریسک نکنالبته شرایط پسر من خیلی بد بود با سه د ...

دستت دردنکنه عزیزم به خاطر راهنمایت 

والله دیروز دکترم گفت به محض اینکه درد زایمانت شروع شد باید بری بیمارستان بستری شی  و بایدضربان قلب بچه ت تحت نظر باشه که مشکلی واسش پیش نیاد

بله تو سونو به من گفتن دو دور پیچیده و بچه بریج بود زایمان دومم سز بودم

تو که سزارین شدی پس چرا این مشکل واسه پسرت پیش اومد

دقیقا نمیأرزه ریسک کنی حالا برا خیلیا پیش میاد ولی خب بستگی داره جرئتش داشته باشی خدا کمکت کنه انشاا ...

خیلی ممنون عزیزم 

همچنین واسه شما هم

دستت دردنکنه عزیزم به خاطر راهنمایت والله دیروز دکترم گفت به محض اینکه درد زایمانت شروع شد باید بری ...

قربونت گلم ایشالا بچتو صحیح و سالم بغل بگیری

منم دستگاه ضربان جنین بهم وصل بود ولی دکترم دیر رسید پرستارا هم هی میکفتن زور بزن هی من زور میزدم از اونور ضربان قلب بچه کم میشد هیشکی هم نبود بگه منو ببرن سزارین

دکترم وقتی رسید که بچه دیگه سرش اومده بود فقط برا بخیه رسید

من خودمم ناشی بودم اصرار به طبیعی داشتم نمیدونستم بند ناف دور گردنشه تا لحظه زایمان هم مشخص نشد بند ناف