2777
2789
عنوان

بچم مهد نمیره دیوانم کرده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 45 پست
اخ اخ نگو ک دیونع شدم کپ پسر منم پنجـسال و نمیشع الان غصم گرفتهـ نه کلاس ورزشی میاد ببرنش نه مهد نه ...

من که امروز حالم بد شد از بس باهاش بازی کردم بعد ازون طرف میدیدم تو گروه  مهدشون فیلمهای جشن روز کودک رو گذاشتن، عکسای بچه ها رو گذاشتن، پسر من تو هیچکدوم نیست😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اضطراب جدایی نداره که میاز به حضرم داشته باشه، ازم راحت جدا میشه میره تومهد وسطاش از کلاس میاد ...

گلم حتما مهد خوبیه و بازی زیاد میکنن با بچه ها

ببین اونجا چ کمبودی داره که نمیمونه یه خونتون به چی وابسته اس

شاید گوشی یا بازی با کامپیوتر یا اسباب بازی خاصی و...

ببین چیه که وقتی میاد خونه میره سراغش فورا

خواهرزادم اینجوری بود به عروسکش وابسته بود باور کن عزیزم با کالسکه عروسکشو میبرد سر کلاس تو پیش دبستانیش وای کلاس اول دیگه گف نی نیم بزرگ شده باید خونه بمونه منتظر مامانش

😅♥️

درخواست دوستی ممنوع...

ببین بایدقاطع ومحکم باشی دخترمن یه روزنرفت بدعادت شدولی ازروزدوم قانعش کردم که بایدبره اولش یکم اذیت کردعادت کردبایدقاطع ومحکم باشی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

عزیزم اضطراب جدایی نداره که میاز به حضرم داشته باشه، ازم راحت جدا میشه میره تومهد وسطاش از کلاس میاد ...

خوب بهش بگو بریم هر موقع خسته شدی به معلمت بگو زنگ بزنه زود خودمو می رسونم واین تایم رو بیشتر کنید 

شاید اون تایم که میگه خسته است شاید گرسنه است و معلمش یه خوراکی جذاب بده بهش 

گلم حتما مهد خوبیه و بازی زیاد میکنن با بچه هاببین اونجا چ کمبودی داره که نمیمونه یه خونتون به چی وا ...

اصلاااا اهل تلویزیون و بازی با گوشی و تبلت نیست! همبازیش منم از صبح که بیدار میشه تا شب باهم بازی میکنیم. میگه خونه بیشتر خوش میگذره. مهدش عالیه فقط من اونجا نیستم!نمیشه که هر روز باهاش برم. البته چند باری رفتم باز وسطش اومد گفت بریم خونه بازی کنیم😐

اصلاااا اهل تلویزیون و بازی با گوشی و تبلت نیست! همبازیش منم از صبح که بیدار میشه تا شب باهم بازی می ...

آره دیگه گفتم به یه چیزی وابسته اس

با مشاور صحبت کن راهنماییت کنه که چطوری بتونی حلش کنی 

درخواست دوستی ممنوع...
من که امروز حالم بد شد از بس باهاش بازی کردم بعد ازون طرف میدیدم تو گروه مهدشون فیلمهای جشن روز کود ...

حق داری واقعا میفهممت خدا خودش کمکمون کنه..باز خویع حوصله  بازی کردن باهاشو داری منکه اصن حوصلم نمیکشه

وقتی دیدید تمایل نداره نباید میفرستادیش زده شده متاسفانه

عزیزم همون سه سالگی هم بردمش مهد بدون نظم و هر وقت دلش میخواست میرفتیم اصلا به زور نبوده که زده بشه، بعدم بچه نیاز به محیط اجتماعی داره مگه میشه نبردش هیچ جا! اون نمیاد من که نباید عقلمو بدم دست بچه! لااقل تلاشمو میکنم پس فردا نگم کم گذاشتم

2810