2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 132 پست
جبغو که میکشماصلا حال روحی خوبی ندارممیترسم بزنمش کار دست خودم بدمهدفم اخراج اون دختره است تا خود آم ...

کاری کن دیگه با دخترت روبه رو نشه و اونا به حسابش برسند ولی انقدر ماجرا بزرگش نکن می دونم درک می کنم 

ولی این رفتاری که گفتی اگه سن پایین غیر از بلوغ جنسی باشه من بو های خوبی به مشامم نمی رسه یا دیده یا باهاش کردند که اینطوری رفتار می کنه اول نسبت به سنش آگاهی پیدا کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش اومد حاشا کردچی بگم؟

بگو خانوم چیو حاشا میکنی دخترم میگه این دختره این کارو کرده از دور داری میگی نبوده همچین چیزی پشتشو نگیر گوششو بپیچون که دفعه بعد شوت خودتو بچاش پاره میکنم

مادرش اومد حاشا کردچی بگم؟

ما تو مدارس اصلا خانواده ها رو با هم رودرو نمیکنیم شما اگر حتی بچه اونا مقصر باشه و بزنید شما مقصرید و راه به جایی نمیبرید لطفا صبور باشید 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
دیگع حتی نمیشه باخیال راحت بچتو مدرسه بفرستی

چقد به بچم گفته بودم نزار کسی خصوصیت دست بزنه

این ذلیل مرده بزرگتر از دخترمه و بزور اینکارو میکرد 

میگم دو بار دستش کبود شده بود

کاری کن دیگه با دخترت روبه رو نشه و اونا به حسابش برسند ولی انقدر ماجرا بزرگش نکن می دونم درک می کنم ...

شک نکنید یا دیده یا روی خودش انجام شده 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers

متاسفانه تو مدارس این اتفاقات زیاد می افته، ولی معمولا کادر مدرسه خودش رفع و رجوع می کنه و مشکل برطرف میشه، شما فقط کافیه فردا برید مدرسه. اول به معاون بگین و بعد با مدیر صحبت کنید، قطعا دوربین ها چک میشه و مشخص میشه چه اتفاقی افتاده ، بعد اون دختر رو متوجه اشتباهش می کنند و حواسشون بیشتر هست که دیگه بقیه رو اذیت نکنه، دختر شما رو هم می فرستن پیش مشاوره مدرسه تا صحبت کن و ذهنش آروم بشه، لطفا جلو دخترتون اروم باشید و جو رو متشنج نکنید.

دختره نه یا ده سالشه

فکر نکنم به بلوع رسیده باشه تو این سن خیلی کمه که این اتفاق بیفته مطمعا نیستم در این باره 

این رفتار این دختر خانم نرمال نیست برید دفتر و موضوع مطرح کنید و بگید نزدیک دخترم بشه اصلا دخترم ببینتش می رم آموزش پروش و تذکر جدی بده 

خواستی خودت یه تذکر بده ولی زدن ممنون 

لطفا خواهشا جلوی بچه های دیگه آبروش نبر بهت پایین می گم چرا 

یه گوشه ببر و صحبت کن باهاش 

و مدیر بگو به خانوادش اطلاع بدند 

ازشون در خواست کن پیش مشاور مدرسه یا خانوادش پیش یه مشاور ببرنش

اگه دیدی نه تکرار می کنه برو آموزش پرورش بیرونش کن ولی اگه دیگه نزدیک دخترت نشد بیخیالش شو 

۵ سالگی بیشتر سن آشنایی با بدنه بعد از بلوغ این نشانه ها و گرایش ها نشون داده میشه و وقتی سن بلوغ تم ...

قشنگ حتی توش چند تا مثال معروفم اورده بود

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
فکر نکنم به بلوع رسیده باشه تو این سن خیلی کمه که این اتفاق بیفته مطمعا نیستم در این باره این رفتار ...

دخترم خیلی آسیب دیده خیلی

وقتی باهاش حرف می زنم متوجه میشم

تازه دو هفته است می‌ره مدرسه

شک نکنید یا دیده یا روی خودش انجام شده

دقیقا همینه معوم هین دخترم خیلی آسیب های دیده و باهاش صحبت نشده و اینطوری نشون میده یا فکر می کنه عادیه این مسائل انقدر دیده 

بهترین راه برای اون رفتن پیش مشاور هست 

2810