2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته پول میدن

81 بازدید | 9 پست

سَلـام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوستـان

سـامـانه دهـک بـندی خـانـوار که دیـشب تو‌‌ی ا‌‌‌‌خبـار‌ ا‌علا‌م کر‌‌دن ‌‌‌‌‌‌‌‌حتما‌‌ ‌‌‌‌‌بر‌یـد‌‌‌‌ ثَبت ‌‌‌نا‌‌‌‌‌‌‌م کنـید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا وقـت هسـت. هر‌‌‌چی‌‌‌‌ ‌‌تو‌ ‌‌‌‌ا‌‌‌‌ین و‌‌‌‌ضع ‌‌‌ا‌‌‌‌ز ‌‌ا‌‌‌‌‌‌ین ‌‌‌د‌‌و‌‌‌‌‌‌‌لـت ‌‌‌‌‌بگیر‌‌‌‌‌‌یم ‌‌غنیمته‌‌‌‌‌

بر‌‌‌‌‌‌ا‌‌ی من سِـه میلیـون تومان واریز شد

فقـط تا ‌‌‌‌‌‌‌‌1‌‌‌2 فردا‌‌‌‌ ظـهر ‌‌‌سا‌‌یتشون ‌‌‌‌‌‌‌بازه

به ‌‌‌‌بقیه هم اِطلاع بـدین تا بگیرن

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از بچه ها فرستاده برام احتمال میدم با گوشیش هک شده چون بعید میدونم راست باشه منم خواستم از شماها بپرسم راسته یا خیر 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
جان من رتست میگی یاسرکاریه؟

منم نمیدونم البته با لینک فرستاده بود چون مشکوک بود وارد نشدم 

کلاه برداریه حواست باشه روی لینک بزنی تمومه

نزدم 

دروغه همچین چیزی نیست،کلاه برداریه این پیاما،پیامای مختلف مثلا ابلاغیه شما قادر گردید یا یارانه معیش ...

درسته حق باشماست