eshghezendegim مدیر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 عنوان سلام دوستم سومی رو ناخواسته باردارشده حالا | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست میخوادسقط کنه امروزازاونیکه قرص گرفته بودیم اقابود.بهش گفته خودت ارضاعی کنی دهانه رحمت با میشه راحت قرص میره بالا.میگم بابا یارودیونه اس نکنی اینکارومرده گفته به خودم زنگ بزن بهت بگم چیکارکنم .حالا من از شما میپرسم واقعا باید خودت ارضاعی کنه نگین مگه میشه ناخواسته قرص میخورده همراهش قرص آرامبخش هم میخوردنمیدونست خونصاش میکنه 1403/07/17 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 شرایط نداره تو رو سننه شریک قتل میشی توکه شریک نشدی من شدم توروسنن
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 @niniyar_2 این خانم تاپیک غبراخلاقی زد۶ خودشون ازتوزودترمیبینن خودشیرینی جایزه نمیدن
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 توکه شریک نشدی من شدم توروسنن تو سایت عمومی ترویج نکن برو تو فامیلتون جار بزن
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 خودشون ازتوزودترمیبینن خودشیرینی جایزه نمیدن خودشیرینی نیست اتفاقا خواستم بیدارت کنم به فحش کشیدی من وخودت و بکش بیرون غذاب و گناهش دامن گیر زندگی خودت و بچه هات میشه
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 تو سایت عمومی ترویج نکن برو تو فامیلتون جار بزن نیاتوتایپک که بخوای حرص بخوری
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 خودشیرینی نیست اتفاقا خواستم بیدارت کنم به فحش کشیدی من وخودت و بکش بیرون غذاب و گناهش دامن گیر زندگ ... خدا خودش میدونه چیکارکنم تونظرنده
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 خودشیرینی نیست اتفاقا خواستم بیدارت کنم به فحش کشیدی من وخودت و بکش بیرون غذاب و گناهش دامن گیر زندگ ... من فروش ندادم گفتی خاک برسرت منم جوابتودادم
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 نیاتوتایپک که بخوای حرص بخوری خود دانی پس فردا سیاهی این گناه دامن خودت و بچه هات و گرفت اون وقت می فهمی چه اشتباهی کردی
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 خدا خودش میدونه چیکارکنم تونظرنده گناه تو قرانش امر به کشتن نداده نکنه خودت حامله ای اسم دوستت و الکی بردی به هر حال این گناه دامن بجه هات و میگیره خود دانی
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 خودشیرینی نیست اتفاقا خواستم بیدارت کنم به فحش کشیدی من وخودت و بکش بیرون غذاب و گناهش دامن گیر زندگ ... خودت اگه بیفتی تواین شرایط سقط نمیکنی سومی رو نمیخواست قرص میخوردپشتشم قرص آرامبخش میخوردنگوارامبخشه قرص جلوگیری رواثرشوازبین میبره حامله میشه
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 گناه تو قرانش امر به کشتن نداده نکنه خودت حامله ای اسم دوستت و الکی بردی به هر حال این گناه دامن بجه ... من کاری نکردم که بخوادکاری بشه
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 من کاری نکردم که بخوادکاری بشه زندگی پس از زندگی یه قسمتش در مورد همینه که گناه ادم هایی که به سقط تشویق می کنند از خود اون ادمی که می خواد سقط کنه بیشتره خدا از من و تو بیشتز متوجه هست اگه الان حکمتش تو این بوده من و تو چه کاره ایمشاید همین بچه پس فردا بشه تمام زندگی مادرش
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 زندگی پس از زندگی یه قسمتش در مورد همینه که گناه ادم هایی که به سقط تشویق می کنند از خود اون ادمی که ... من خیلی بهش گفتم شوهرش نمیخواد خودش مشکل داره مریضه باید چیکارکنه نمیخوادباشوهرش مشکل داره شوهرش بهش خیانت کرده سرتون قضیه قرص خواب خورده کبدشوازبین برده معلوم نیست مشکلش چیه هنوزدکترنرفته
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2891 من خیلی بهش گفتم شوهرش نمیخواد خودش مشکل داره مریضه باید چیکارکنه نمیخوادباشوهرش مشکل داره شوهرش به ... خب مریضه احتیاج به قرص خوردن نیست که خدابی نکرده رحمش و از دست بده یا اینکه بمیزه حتی بره دکتر خودش اجازه سقط میده راحت اونم تو بیمارستان
eshghezendegim مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 3171 خب مریضه احتیاج به قرص خوردن نیست که خدابی نکرده رحمش و از دست بده یا اینکه بمیزه حتی بره دکتر خودش ... اجازه نمیدن سقط کنه چه برسه بیمارستان