2777
2789

دلم براشون تنگ میشه

کانادا چجوریه من شنیدم جدیدا وضعیت بد شده تورمه نمیدونم چرا جای دیگه نرفتن 

اخی یعنی بعد چند وقت میتونن بیان سر بزنن بهمون ؟؟؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه برادرم اونجا زندگی می‌کنه بسیار راضی هستند 

کانادا کشوری هست که به لحاظ اقتصادی پیشرفته هست
زمانی که  وضعیت اقتصاد عالی باشه امکانات رفاهی خیلی بهتری در دسترس مردم قرار میگیره
امکانات رفاهی خوب  مسبب این هست که سطح کیفیت زندگی ها  بالا می‌ره
و البته که کیفیت و امکانات خوب هزینه  داره
این موارد رابطه مستقیمی باهم دارند
بخاطر همین میزان هزینه ها بالا هست
چون امکانات خوب دریافت میکنند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اونوقت تورم و وضعیت ایران چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه ببین تو ایران چیزا چن درجه دارن گرون درجه یک و متوسط و ارزون ولی اونجا کیفیت خیلی خوبه و خیلی گرونه به استرس‌ نمیارزه باید حداقل ده میلیارد اشت که بشه رفت اونجا  البته اگه کسی قصدش تحصیل باشه و بخواد برگرده فرق میکنه

اونوقت تورم و وضعیت ایران چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایرانم گرونیه 

ولی کانادا هم همچین اوضاع خوب نیست از خود مردمس کلی ویدیو درمیاد که میگن خیلی گرونه و توان اقتصادی مردم کم شده و اینا 

دشمنی ندارم که با کانادا🤣🤣

نه ببین تو ایران چیزا چن درجه دارن گرون درجه یک و متوسط و ارزون ولی اونجا کیفیت خیلی خوبه و خیلی گرو ...

کجا چیزا تو ایران چند درجه دارن بهترین برندهای دنیا تو ایران تحریم هستن و شماها اصلا رنگش رو نمیبینید مثلا بهترین ماشین ها 

مشخصه آدم کم اطلاعی هستی تحصیلاتت چیه ؟

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

ایرانم گرونیه ولی کانادا هم همچین اوضاع خوب نیست از خود مردمس کلی ویدیو درمیاد که میگن خیلی گرونه و ...

دشمنی که نه حسادت داری 

سطح زندگی اونا از شماها خیلی بالاتره و مثل شماها به زندگی سطح پایین عادت ندارن برای همین تا کمی قیمت ها میره بالا اعتراض میکنن 

که باز هم با همین شرایط هزاران پله از شماها جلوترن

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

2810