2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک افتضاح خشک شده بدنم ۶ماه خوردم.یعنی ی وضع داغونی ک میخام بخایم از کشیده شدن بدنم ب رو تختی میخا ...

برای چی خوردی؟ من موهای زائد زیر چون دارم ، دکتر گفت سه ماه بخور بعد برو لیزر. 

من ک افتضاح خشک شده بدنم ۶ماه خوردم.یعنی ی وضع داغونی ک میخام بخایم از کشیده شدن بدنم ب رو تختی میخا ...

عزیزم دکتر به من گفته ۶ماه بخور اما من ۳ماه خوردم دیگه نمی‌خوام بخورم به نظرت مشکلی پیش میاد؟برای مشکل هورمونی داد که هیچ اثر نکرد

برای چی خوردی؟ من موهای زائد زیر چون دارم ، دکتر گفت سه ماه بخور بعد برو لیزر.

من جوش میزدم.برا موی زائد هم خوردم ی دوره تاثیر چندانی رو ما نداره حالا سه ماه بخوری شاید چند ماهی وضعیت هورمونیت اوکی تر بشه بعد برمیگرده ب حالت سابق.

عزیزم دکتر به من گفته ۶ماه بخور اما من ۳ماه خوردم دیگه نمی‌خوام بخورم به نظرت مشکلی پیش میاد؟برای مش ...

من چند دوره تا حالا استفادش کرده بعد سه ماه شاید ازمایشات چند ماه نرمال باشه باز دوباره همون اش و همون کاسه

من چند دوره تا حالا استفادش کرده بعد سه ماه شاید ازمایشات چند ماه نرمال باشه باز دوباره همون اش و هم ...

پس بی فایدست خوردنش .منم چند سال پیش دو ماه خوردم به محض قطع کردنش همه چیز مثل اول شد .بسته ای۸۰۰تومنم هست .بیخیالش میشم دیگه .ممنون