2777
2789

گوشیتو خاموش کن . رو برگه بنویس فقط ساعت ۳ تا ۳ و نیم و ۷ تا ۷ و‌نیم حق گوشی دارم . یه جوری که خودتو مقید کنی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبکه های اجتماعیتو محدود کن اگر میتونی دیلیت اکانت کن

گوشیتم موقع درس خاموش کن

اگر با لپ تاپ درس میخونی هم از این اپلیکشن ها دانلود کن که نمیزارن بری به سایت های دیگه

- خانه ام ابریست اما ، در خیالِ روزهای روشنم:))
2805
من نمیتونم به ساعت پیش برم

نمیتونم و این حرفارو بزار سر کوچه دم اشغالی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اینترنت نگیر خودت کتاب درسی بخون برنامه کنترل گوشی نصب کن اینستا واتساپ و...حذف کن از برنامه های رقا ...

مبتونم برنامه بریزم ولی نمیتونم اینستا و ... حذف کنم برنامه ای سراغ داری

کلا به گوشی عادت کردم

اگه اول صبحتو با گوشی و فیلم و این چیزا شروع نکنی تو روز کمتر به گوشی نیاز پیدا میکنی و در ضمن یارو شیشه رو ترک میکنه گوشی که جای خود دارع

2810