2777
2789

نمیدونم چطور. و چجوری ولی من ته ته ته خطم 

مادرم مانعه فقط میخوام بمیرم و نباشم 😭😔 توروخدا کمکم کنین ی جوری از مادرم دل بکنم 

حالش برام مهم نباشه 🥲🥲

من نمیخوام حتی ی ثانیه دیگ زندگی کنم 

امروز رو اینقدر رئیس سبکمونی رشته ورزشی مربیم ام  رید بهم میخوام پیام بدم بهش بگم استعفا میدم 

از باشگاه هم شکست خوردم 

کنکورم هیچ گوهی نشدم تا ۲۴ سالگی

همه تحقیرم میکنن احساس میکنم لیاقت و عرضه هیچ کاری رو ندارم 

توی این سایت تحقیر میشم 

توی فامیل میشم 

توی خانواده و اطرافیانم میشم 

رئیس سبک و رئیس باشگاه تحقیر میکنن منو 

باشگاه رفتم کلی خرج کردم ولی اللن احساس میکنم این مرد بدجور زور میگ و میرینه بهم میخوام استعفا بدم خسته ام از همه چیز

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تو مگه بهداشت عمومی نخونده بودی

طرحت رو گذروندی؟

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مگه بهداشت عمومی نخونده بودیطرحت رو گذروندی؟

نگذروندم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نگذروندم

چرا نمیری طرح شاید آینده خوبی در انتظارت باشه ها

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

این سایت که کلا سمیه اصلا اینجا بنظرم خودتو پایین نیار چون بعضیاشون آدم های عقده ای و کسایی که کمبود دارن هستن 

پس در خلوت خودت و با آرامش پیشرفت کن و به خدا توکل کن 😊

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
این سایت که کلا سمیه اصلا اینجا بنظرم خودتو پایین نیار چون بعضیاشون آدم های عقده ای و کسایی که کمبود ...

هعییییییی تو خلوت خودم ...نمیگم این سایت بده 

میگم حتی اینجام خیلی وقتا تحقیر میشم مث دنیای واقعیم

هعییییییی تو خلوت خودم ...نمیگم این سایت بده میگم حتی اینجام خیلی وقتا تحقیر میشم مث دنیای واقعیم

حتی توی دنیا واقعی نباید ضعفاتو به بقیه نشون بدی نباید بزاری همه بفهمن چه مشکلاتی داری ...

من الان خودم به این نتیجه رسیدم هر چی بدون سر و صدا تر زندگی کنی موفق تری 

هم انرژی منفی کمتره هم چشم زخم برات کمتره ....

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

سلام

من تورو از چند سال پیش میشناسم خیلی دلم برات تنگ شده بود الانم اومدم ک تاپیکاتو ببینم ک حالت بهتره یا نه.

ببین گور بابای رشته خیلیا الان هیچ دیپلمشم ندارن تو الان بفکر عزت نفس باش هر روز به خودت بگو من خودمو دوس دارم من عاشق خودمم هرچی ک بشه. مطمعن باش اون موقع حالت خوبه ن ک اصن ب پزشکی برسی هرچقد هم بری بالا خودتو نخای بازم همون حسی رو داری ک موقع قعر بودن داشتی 

کار سختیه بخای عادت تنفر از خودت رو بزاری کنار ولی تو قهرمانی اگه عوض کنی خودت رو:)

سلاممن تورو از چند سال پیش میشناسم خیلی دلم برات تنگ شده بود الانم اومدم ک تاپیکاتو ببینم ک حالت بهت ...

هعی کار من از این حرفا گذشته

هعی کار من از این حرفا گذشته

بستگی ب خودت داره 

مرگ هیچوقت پایان نیس کسی ک خودشو بکشه تو اون دنیا ۱۰۰برابر عذابی ک اینجا میکشی رو داری پس برا اینکه انقد عذاب نبینی خودتو عوض کن

این حرفارو کسی میگه ک یروزی خودمم حالم خوب نبوده

من امسال دومین سالیه که پشت‌کنکور تجربی موندم. می‌شه توصیه‌ای برای موفقیت اگر دارید بهم بگید؟ این آخ ...

من لیاقت توصیه ندارم گل💔 چون خودم هیچ گوهی نشدم