2777
2789
عنوان

سقط جنین با قرص سایتوتک

186 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من بارداری پوچ دارم هفته هفتمم.دکترم قرص سایتوتک تجویز کرد.امروز ساعت نه و نیم دوتا زیرزبونی گذاشتم.اصلا اثر نداشت ن خونی ن لکه ای ن لخته ای.باز نشدم.فقط ی کم درد شبیه پریود دارم.الانم ساعت یازده و نیمه دوتا داخل واژنم  گذاشتم دوتا زیرزبونم تا زودتر اثر کنه.کار اشتباهی ک نکردم.لطفا بگید از نگرانی در بیام😢😢

از دکترت بپرس 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تحت نظر بیمارستان باشیاین کارا تو خونه، خطر پارگی رحم رو بدنبال داره

وقتی خودش قرص تجویز کرده یعنی باید تو خونه انجام بدم.چیز دیگه نگفت گفت بعد یکهفته برو سونو

وقتی خودش قرص تجویز کرده یعنی باید تو خونه انجام بدم.چیز دیگه نگفت گفت بعد یکهفته برو سونو

شمارشو میگرفتی تند تند باهاش تماس بگیری

لایک ممنوع                                                      

گلم خوشحال میشم عضو گروه روبیکاییمون بشی واز تجارب همدیگه استفاده کنیمhttps://rubika.ir/joing/GHIGAB ...

سلام

این جا آیدی یا لینک دادن ممنوعه.

تعلیق می کنن.

فکر کنم قبلا هم گفتم ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام گلم من از این پیج اینستا خریدم 

Cytotec__1402

خودشون پزشک هستن ، درطول مصرف کاملا باهام در ارتباط بودن و راهنماییم میکردن ، قبل مصرف دارورو به پزشک نشون دادم ایشون هم تایید کردن که اصله 

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد 

سلام گلم من از این پیج اینستا خریدم 

Cytotec__1402

خودشون پزشک هستن ، درطول مصرف کاملا باهام در ارتباط بودن و راهنماییم میکردن ، قبل مصرف دارورو به پزشک نشون دادم ایشون هم تایید کردن که اصله 

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد