2777
2789

بعد اینکه دوتا خونریزی طولانی (بالای بیست روز )داشتم

و تاپیکایی که بی جواب موندن

عزیزا

من دیشب به تجویز دکتر جدیدم کپسول ترنسید ۲۵۰ رو شروع کردم

و با همون اولیش همه چی قطع شد

لکه ها..انقباضات...البته فعلا باید بخورم

گفتم شاید به درد کسی خورد

عادت های اتمی و اثر مرکب

دستت درد نکنه

منم میخورم ولی قطع نمیکنه که

پریود هام طولانیه و لکه بینی دارم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نکنهمنم میخورم ولی قطع نمیکنه کهپریود هام طولانیه و لکه بینی دارم

من تنبلی تخمدان و جدی نگرفتم

الان دردسر شد برام

این یک ماه پیش دوتا دکتر رفتم..جفتشون تجویز داروهای قدیمی داشتن که اصلا بدردم نخورد...دیروز اولین بار بود پیش این دکتر رفتم

واقعا کلافه شده بودم...اصلا از دیشب که دیدم قطع شده آرامش برگشت بهم

عادت های اتمی و اثر مرکب
من بعد زایمانم دکتر داد و اینو با مفنامیک اسید میخوردم اما بعد چتد وقت یه بار درد وحشتناک معده گرفتم ...

آره به منم گفت همراه غذا بخور معدن اذیت نشه

عادت های اتمی و اثر مرکب
من تنبلی تخمدان و جدی نگرفتمالان دردسر شد براماین یک ماه پیش دوتا دکتر رفتم..جفتشون تجویز داروهای قد ...

منم تنبلی تخمدان دارم چیکار کنم هر دکتری میرم داروهای تکراری میده بعدم به محض قطع کردن داروها همچی مثل قبل میشه😭

ྀིྀི😌💅🏻

من تنبلی تخمدان و جدی نگرفتمالان دردسر شد براماین یک ماه پیش دوتا دکتر رفتم..جفتشون تجویز داروهای قد ...

مگه تنبلی تخمدان باعث زیاد شدن خونریزی میشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ترنسید ۲۵۰برای خونریزی های غیر عادی هست و جواب میده 

من بعد زایمانم شش ماه لکه بینی خونریزی داشتم دکتر ترنسید داد 

یک مدت اثر داشت و راضی بودم 

بعدش دیگه اون تاثیر رو نداشت 

به جاش قرص مفنامیک اسید هر هست ساعت به طور مرتب برام بیشتر تاثیر گذاشت

آره به منم گفت همراه غذا بخور معدن اذیت نشه

من داغون شدم در حدی از درد میپیچیدم و از حال رفتم که ترسیده بودن موقع زایمان اتفاقی افتاده باشه

درد معده در حدی بود که تو کل شکم درد داشتم

منم تنبلی تخمدان دارم چیکار کنم هر دکتری میرم داروهای تکراری میده بعدم به محض قطع کردن داروها همچی م ...

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم تنبلی تخمدان دارم چیکار کنم هر دکتری میرم داروهای تکراری میده بعدم به محض قطع کردن داروها همچی م ...

من که می‌دونم این دوسال بعد ازدواج افزایش وزن داشتم فعلا از امروز رفتم تو رژیم

ورزشم باید شروع کنم از امروز فردا

سبک زندگیتو درست کنی اونم کنترل میشه

عادت های اتمی و اثر مرکب

زیاد شدن 

کم شدن

نامنظم شدن

من خونریزیم زیاد نبود ولی طولانی شده بود این دوماه اخیر

در حالیکه پولیپ و زخم و کیست و......ندارم

عادت های اتمی و اثر مرکب
زیاد شدن کم شدننامنظم شدنمن خونریزیم زیاد نبود ولی طولانی شده بود این دوماه اخیردر حالیکه پولیپ و زخ ...

من هم کمه هم نامنظم خیلی نامنظم نیست ولی بازم چند روز اینور اونور میشه هم درد زیاد دارم ممکنه تنبلی باشه؟! 

2810