2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت سر پسرم داد میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 92 پست
ممنون از راهکار قشنگتون واقعا سرایطم. جوری نیست اینارو برم با همسرم تاجایی ک میشه میریم ولی تنها نمی ...

بهتره تقسیم وظایف با همسرتون کنید برای این مشکلات هم حتما پیش روانشناس برید...

شما حتما به کلاس و دوره های کنترل خشم نیاز دارید ممکنه به خودی خود آدم آرومیم باشید ولی برای بچه خیلی انعطاف و صبوری لازمه...

انشالله که از پسش بر میاید

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
هاااا میگم پروفش آشناس😕😂

اره اره همه رو ضبط کردی لامصب ،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی آشنایی افی بشناستت منم میشناسمت😂@ملکه۴۵۵منم گودرت😂🤌🏽

خب آخه چرااا بنده خدارو زا به راه میکنی     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
یادتون باشه تاثیر منفی خیلی قدرتش بیشتر تاثیر کار مثبت هست...من خودم زخم خورده از خانوادم هستم توی 2 ...

جدا شما الان چند سالتونه؟ میشه بگید چی باعث‌شد جدا بشین؟

بله درسته سعی میکنم همشو‌انجام بدم برای خودم بیشتر مهمه حال و روحیش خیلی دوسش دارم

ای داددد بییداااد تگش نکن منو میشناااسههه

خخخخ قاچاقی اعضای بدن نیستی که میگی منو می‌شناسه خب میشناسمت دیگه ،😝😝

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خخخخ قاچاقی اعضای بدن نیستی که میگی منو می‌شناسه خب میشناسمت دیگه ،😝😝

گفتم بابا زا به راهت نکنه چه کاریه آخه این دوستمون زیادی شیطنت داره   

گفتم بابا زا به راهت نکنه چه کاریه آخه این دوستمون زیادی شیطنت داره

اره این دوستام خییییلی شیطونن مواظب باش 

وقتی اعصاب درستی نذاشتی نباید بچه میاوردی عزیزم سعی کن وقتی عصبی میشی یا کم میاری بری یجا که تنها با ...

سکوت خوبه اما خیلی عوامل تو‌بزرگ‌کردن بچه تاثیر داره فقط اعصاب درست نیست

سعی کن تکرارنشه

وگرنه روز بروز بیشترمیشه مثل من

جلوی خودتو بگیر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
جدا شما الان چند سالتونه؟ میشه بگید چی باعث‌شد جدا بشین؟بله درسته سعی میکنم همشو‌انجام بدم برای خودم ...

من چندماه دیگه 25 سالم میشه...

پدر و مادر من توی عقاید خودشون بودن

من از بچگی با بدترین تندی ها و کتک کاریا بار اومدم جوری شد توی نوجوانیم باهاشون دست به یقه شدم و منم حتی کتکشون میزدم...

به مرور زمان بخاطر شرایطمون عشق از زندگیمون رفت...

عدم اعتماد توی زندگیمون اومد...اونا تلافی میکردن من تلافی میکردم...

پدر و مادرم آدمای بی حوصله و بی اعصابی بودن هیچ وقت حوصله محبت کردن درد و دل کردن وقت گذاشتن برای من رو نداشتن...

هیچ وقت یه شوخی ساده نمیکردن...کار اشونو بهانه میکردن برای من توی نوجوانیم با وجود تک فرزند بودنم وقت نمیذاشتن...

به مرور زمان اول موقتا ازشون جدا شدم و بعد که کار و کسبی پیدا کردم با کمک پول اونا و خودم یک خونه کوچیکی پیدا کردم...

اونا کل محبت کردن رو توی پول میدیدن من هیچ وقت از لحاظ مادی کم نداشتم ولی پر درد و رنج و زخمای خورده هستم و بودم...

هنوز تا هنوزه همیشه حق به جانب هستن خودشونو خوب و بدون مشکل میبینن و یک بار حتی حرفای من تاثیری روشون نداشت...

در حدیه که هنوز تا هنوزه نفرینشون میکنم...

میدونید هرکسی نمیتونه مسئولیت پدر و مادر بودن رو داشته باشه...

برای همین توصیه میکنم حتما با ملایمت و به خوبی رفتار کنید...

اون بچه خودش نخواسته وارد این دنیا بشه