2777
2789

موضوع خیلی مهم و قابل بحث که در این مورد هست

اینه که وقتی کسی چیزی میخواد

یه عده میان میگن چیزی رو به زور از خدا نخوا!!!

بحث اینه که مگر خدا منفعله؟

مگر خدا تحت تأثیر حرفای ما عمل میکنه؟

این بحث کاملا غلطه بعد از تحقیقاتی که کردم و نتیجه این شد که اصلا همچین چیزی درست نیست 

بلکه شما اگر چیزی بخواید نگیرید ممکنه از روی مصلحت باشه اما هیچوقت چیزی رو که خدا بهتون داده از روی زور و نعوذ بالله منفعل بودنش نیست !

مدت زیادی میخواستم راجب این موضوع اطلاع رسانی کنم ولی هی مینداختم پشت گوش و هر روز بیشتر از قبل میدیدم که بعضی از دوستان بر اساس شنیده های نمیه کارشون میان میگن چیزی رو به زور از خدا نخواین

خلاصه که خدا منفعل نیست واگر چیزی خواستید گرفتید راضی نبودید برگردید توش بگردید ببینین چه مصلحتی درونش براتون داشته !

هرچی به دلتون هست رو از خدا بخواید با اصرار هم بخواین چون خدا اصرار رو دوست داره و اگر صلاح بدونه بهتون میده ندونه نمیده و دعاهاتون جای دیگه جبران میشه 

خدا خیلی دست و دلبازِ 

فقیرانه از غنی ترین موجود گدایی کنید دست خالی نمیمونید.

اگر دوست داشتید دوستاتون رو تگ کنید که اطلاع رسانی بشه و ان شاءالله دیگه نبینیم بگن بزور نخواین از خدا و دل حاجت دار هارو سرد نکنن .

پی‌نوشت‌:اگر صلاح و مصلحتی هست همش به دست ایزد منان هست

حتی میتونید ازش بخواید صلاحتون رو عوض کنه

یعنی من اینجوری میخوام خودم 

ازش کم نخواید چون کم نداره و دستش هم به کم نمیره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت از خدا منفعل نیست چیه؟

منفعل به کسی میگن که خودش توان تصمیم گیری نداره و باقی تو تصمیم هایی که میگیره دخالت دارند و براساس نظر باقی تصمیم میگیره 

بنظرتون خدا این شکلی هست؟

عزیزم من فقط مطالب مقاله هایی که خوندم رو جمع‌بندی کردم امیدوارم انقدر اطلاع رسانی بشه که دیگه دیدگا ...

یعنی حاجتمو نو بخواییم ازش

خودش اگه صلاح بدونه میده صلاح ندونه هم نمیده؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
🩷زیبا بود

معنی منفعل رو میدونستم

ولی اینکه چرا در کنار اسم خدا قرار دادی برام جالب بود

چون همه میدونن خداوند قدرت مطلق هست 

و اصلا درست نیست این صفت درکنار اسم خدا

در مورد عقیده تون هم من طبق تجربه دیدم که با اصرار بسیار چیزی رو خواستند و خیری ازش ندیدن یا بهایی در مقابلش پرداختند

( برای خودم هم پیش اومد)

برای همین من همیشه دعا میکنم اگر صلاح منو میدونی عطا کن

چه به زور چه به راضی کلا خدا هیچ حاجتی رو نمی‌ده اگه دوست داشته باشه میده نداشته باشه هم نمی‌ده دعا ...

شما تصور کن چند گدا در غنی ترین شخص شهری نشسته باشند 

یکسری از اون گدا ها با درخواست های مکرر به خواسته های قلبی خودشون میرسن 

یکسری از اون گدا ها مشتری های قدیمی هستن و یا سفارششون از قبل پیش اون غنی شده😅😅

پس اون غنی دعوتشون میکنه داخل که رسمی تر ازشون پذیرایی کنه و چیزی بهتر از چهار تا اهن پاره زرین که میخوان بهشون بده و به مراتب این باعث میشه یکم بیشتر زمان ببره تا بساط پذیرایی اماده بشه

در این حین یکسری گدا هم تکیه دادن به دیوار چون از درخواست کردن خسته شدن تکیه دادن به دیوار خونه غنی و میگن این صف درخواست کننده ها که تموم بشه غنی اگر بخواد میده نخواد هم نمیده درخواست کردن هم فایده نداره 

در حالی که غنی خودش گفته پیوسته درحال رفع نیاز های همه جامدات هست و همواره دست اندر کار امری هستش 

هیچوقت هم نوبت اون افراد نمیشه اگر هم بشه تنها بر قضا و قدری هست که از قبل تعیین شده 

حالا تفاوت کجاست؟ اونجایی که با درخواست زیاد میتونست پیش غنی یا زودتر اون قضا و قدر رو رغم بزنه یا خودشو پیش غنی عزیز کنه که ازش پذیرایی بهتری بشه

ما که به هرحال گردنمون پیش غنی عالم کجه و گدای در خونشیم 

همون رو خوب گدایی کنیم 

معنی منفعل رو میدونستمولی اینکه چرا در کنار اسم خدا قرار دادی برام جالب بودچون همه میدونن خداوند قدر ...

گفتم نعوذ بالله منفعل عزیزم😅😅

اما این دیدگاه به زور خواستن از خدا که خیلی هم باب شده و طبیعی به نظر میاد دقیقا دال بر منفعل تصور کردن خدا هستش 

خداوند همیشه خیر و صلاح مارو میخواد و اگر هم چیزی میده مصلحتی درونش هست

اگر اصرار کردن خوب نبود انقد خودش و اهل بیتش تاکید نداشتن که خدا اصرار کنندگان رو دوست داره

یعنی حاجتمو نو بخواییم ازشخودش اگه صلاح بدونه میده صلاح ندونه هم نمیده؟

شما بخوا زیاد بخوا اصرارم بکن اون خودش میدونه چیکار می‌کنه 

من بعد شنیدن اولین بار که بهم گفتن به زور نخوا انقد ناراحت شدم که کلی رفتم پیگیری کردم نظر افراد مختلف رو خوندم و جمع‌بندی این شد که اگر فکر کنی خدا به اصرار چیزی که به صلاح نبوده رو داده یعنی منفعل هست

شما بخوا زیاد بخوا اصرارم بکن اون خودش میدونه چیکار می‌کنه من بعد شنیدن اولین بار که بهم گفتن به زور ...

منم اولین بار همینجا شنیدم که گفتن به زور نخواه اینقد شنیدم که خودم هم باور کردم .  به خاطر همون گاهی میگم نکنه که چیز اشتباهی دارم ازش میخوام😭 

قبلا چیزی ازش خواسته بودم که نداد همون موقع خیلی ناراحت بودم و میگفتم خدا صدامو نشنیده بعد از چند سال الان فهمیدم که به صلاحم نبوده و الان خدارو شکر میکنم که اون اتفاق نیفتاد

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔