2777
2789
عنوان

با همسرم فقط هم خونه شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12436 بازدید | 165 پست
در جواب چی گفت بچه هم دارید

فقط میگه درست میشه. این حرف نزن

نه بچه نداریم. درد من اینه ... که نهایت صبح تا عصر می‌ره سرکار بعدش دیگه خونه هست. 

تازه منم سرکار میرم اما هر شب اماده میشم ب خودم میرسم... ولی....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم واقعا من ک خسته شدم چند بار گفتم بگم بهش خود. ارضایی میکنم. باز گفتم ولش کن . امروز صبح زنگ ...

نه خود ارضایی زو بگی شکاک میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اسی شغل شوهرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو شرکت کار می‌کنه 

شغلش سنگین هست اما دیگه نه در این حد. 8 می‌ره 6 برمیگرده.

بخدا منم سرکار میرم ولی اینجوری نیستم. بچه هم نداریم دیگه 

من همش پرخاشگری میکنم عصبی ام. از لحاظ عاطفی و عشق هم دیگه نمیتونم عین قبل باشم

میفهممت منم همینم همش به جدایی فک میکنم همش حسرت اینو دارم مشتاقانه بیاد سمتم.مثلا اگ بگه بریم من ن بیارم سریع میگه باشه درحالیکه دلم میخاد نازکنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
مام همینیم اوایل افتضاح بود بعد اعتراضم یمدت درست شد دوباره الان شروع شده من خیلییی افسرده شدم خیلی ...

من یادمه یکی گفته بود قرص میریزه تو غذای شوهرش تد گرم بشه و فلان

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

فایده نداره فقط میگه باشه حرف می‌زنیم.. باشه درست میکنم هر شب همینو میگه عمل نمیکنه من جوونم آخه چ گ ...

ببین . اون بخواد تو نخوای هم بزور کلر خودشو میکنه ! بگرد علت نخواستنشو پیدا کن !! 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
فقط میگه درست میشه. این حرف نزننه بچه نداریم. درد من اینه ... که نهایت صبح تا عصر می‌ره سرکار بعدش د ...

ازعطاری واسش سویق نخودبگیر.روزی سه باروهرباریک قاشق مرباخوری بخوره.هرروزشربت زعفران گلاب وعسل درست کن واسش.آبگوشت بانخودوگوشت بره نردرست کن.فلافل خانگی درست کن.وکاکائودم کن بده بخوره.غرنزن.بیخیال باش.این هاروبخوره کمترازسه روزمیاد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

بچها من امروز واقعا دیگه کم آوردم یعنی دیگه گفتم بیخیال جدی جدی خود. ارضایی میکنم

صدها بار حرف زدم.. در جوابم فقط میگه باشه درست میشه اما انگار ن انگار.

امروز صبح دیگه قلبم شکست گریه کردم پیام دادم دیگه کلا درباره این موضوع حرف نمی‌زنم 

من یادمه یکی گفته بود قرص میریزه تو غذای شوهرش تد گرم بشه و فلان

اصلا انگیزشو ندارم دیگه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛