2777
2789

سلام، راجب فیلم ببعی قهرمان برای کسانیکه دغدغه مند هستن که فرزندشون چی تماشا میکنه، ما دیشب 4 تا بچه رو بردیم سینما که یه فیلم ایرانی ببینیم ناگفته نماند از بس تلویزیون تبلیغش کرد اعتماد کردیم و رفتیم ولی ما که چیزی با هویت ایرانی در این فیلم ندیدیم تا آخر فیلم همسرم باورش نمیشد فیلم ایرانیه و همش میگفت نه خارجیه، نه معیارهای حجاب و پوشش نوع لباس و کفش های خانم بوقلمون و خوانندگی هاشون، در اون رعایت شده بود نه سبک موسیقی (فقط یک موسیقی ایرانی بود، گل مریم، که به محض خوندن انگار همه جمع منتظر یک نماد ایرانی بودن شروع به دست زدن و خوشحالی کردن)، رنگ موهای آبی و صورتی و.. که به شخصه دخترهای من میگفتن بزرگ بشیم میخوایم موهامونو مثل ببعی آبی کنیم، گذاشتن کدو حلوایی روی سر نمادهای هالووین، پلیس کاملا شبیه پلیس های آمریکایی، قهرمان فیلم که جغد پیری بود ویولن میزد (کجا موسیقی ایرانیها ویولن بوده) و جوانیهاش کاملا پوشش شبیه اسراییلی ها، مسابقه ای که انجام میدادن شبیه فوتبال آمریکایی و... خلاصه فقط حرص خوردیم که کجای این فیلم ایرانی بود، دیالوگش میگه من خودم یک پا اسپارتاکوس هستم 😳، واقعا بچه های مارو با کدوم قهرمانها میخوان آشنا کنن

متن یک روزنامه راجب فیلم👇

نکته قابل تأمل آن است که چرا با وجود این همه الگوی مناسب برای کودکان و نوجوانان، رسانه ملی باید یک بره را قهرمان کودکان کند و با کلی آهنگ، ترانه و هیجان مجری‌ها، بچه‌ها را علاقه‌مند به رفتن و دیدن فیلم کنند!

واقعاً این بره چه چیزی دارد که بچه‌ها باید از آن الگو بگیرند؟! آیا الگوی بچه‌های ما با این همه نماد و الگوی حقیقی باید یک بره باشد؟ کاراکتری که نحوه لباس پوشیدنش نه معلوم است ایرانی است و نه معلوم است مسلمان است! در این مدت، مجری شبکه پویا هم با هیجان زیاد از این عروسک تعریف و برای آن تبلیغ می‌کند، حتی به شخصیت احسان می‌گوید: «ببعی بازیگره و احترام به بازیگرا واجبه!» به راستی این چه سمی است که قرار است به بچه‌ها منتقل شود؟ تازه این الگوی لوس فقط یک بره است که وسط شعر و آواز خواندن، عروسک‌گردانش آن را با لرزش می‌رقصاند!

حقیقت آن است که شبکه نفوذ با این عروسک خود را به رخ کشانده تا الگوی جدیدی را در پوشش پویانمایی به کودکان ارائه دهد، فیلمی که تقریباً یک کپی از زوتوپیا و چند انیمیشن خارجی است.

حجت‌الاسلام سالک می‌گوید: سال‌ها پیش موضوع عجیبی در مجلس مطرح شد؛ اینکه چرا برنامه مبصر چهار ساله که از تلویزیون پخش می‌شود و برنامه‌ای مثلاً طنز است، نماد یک دانش‌آموز کندذهن ایرانی است و مردی بالغ با ریش و کت‌وشلوار میان کودکان و نوجوانان برای ساده‌ترین امور درسی ناتوان است و همزمان همان دوران کارتون ژاپنی «ای‌کی‌یوسان» پخش می‌شد و پسرکی باهوش و زیرک را نشان می‌داد که ناخودآگاه القا می‌کرد ایرانی‌ها در مقایسه با خارجی‌ها ناتوان از درک مسائل هستند! شاید در نگاه اول فقط یک چینش اتفاقی بود، اما با پیگیری آن زمان مشخص شد مسئول پخش شبکه فردی بهایی بود و این کار تعمداً انجام می‌شد.

ممنون پس من نمیبرم دیگه

دمت گرم😘😘

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه هامو برم خودم نگاه نکردم ولی چرا بچه های من تو این باغا نیستن که مثلا بگن موهامونو این رنگی ...

👌به خاطر اینکه محدودیت زیاد باعث میشه بچه ها تا هرچی میبینن خودشونو ببازن

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم

اتفاقا کارخوبیه ک این جوری ساخت بیاید قبول کنیم کارتونای ایرانی اصلا برا بچه ها جذاب نیستن چون خارجیارو میبینن چی میشه کپی‌از خارجیا باشه و کم کم کم کم سوق بدیم ب ایرانیزه کردنشون؟اول باید کارتون ایرانی دیدن برابچه ها جابیفته بعد نمادهای ایرانی توش گنجونده بشه 


جالب بود .من خودم بچه ها رو می برم سینما توی این سالها و انیمیشن ها لوپتو از همه اش جالب تر بود به نظرم . 

حرفاتون درسته ولی من به یه نگاه جامع تری معتقدم اونم این نگاه که لزوما رسانه ها قرار نیست ملاک ما برای الگو پذیری باشن . مثلا لزومی نداره اگر ما به کاراکتر با موی آبی دیدیم حتما پاشیم بریم موهامون رو آبی کنیم . ما باید به بچه هامون یاد بدیم که بیننده ای عاقل و منتقد باشن در هر چیزب که می بینن یا میخونن خوب و بد رو غربال کنن اینجوری تاثیر ضمیر ناخودآگاه به کمترین حالتش میرسه. چون ممکنه شرایط کاری یا درسی ادما جوری باشه که مثلا با رسانه های خارجی در ارتباط باشه یا حتی کسی واقعا باید بره اونجا . اگر ما انقدر بخوایم همه چی رو فی.لتر کنیم مبادا بچه الگو بگیره وقتی در چنین موقعیت هایی قرار گرفت متوجه نمیشه که لزوما نیاز نیست تاثیر پذیر باشه از محیط و میتونه سبک زندگی خودش رو هم داشته باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جالب بود .من خودم بچه ها رو می برم سینما توی این سالها و انیمیشن ها لوپتو از همه اش جالب تر بود به ن ...

دقیقا نتیجه اش میشه دانشگاه مختلط که هر روز دارم میبینم

یه مشت پسر دختره بیچاره که اتقد از بچگی محدود بودن

تو دانشگاه سگ جنس مخالف میبینن هلاک میشن

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
دقیقا نتیجه اش میشه دانشگاه مختلط که هر روز دارم میبینمیه مشت پسر دختره بیچاره که اتقد از بچگی محدود ...

اره . حتی خیلی زودتر از اینا خودشو نشون میده از نوجوونی مثلا . همه تقلیدهای کورکورانه ای که رسانه در جامعه رواج میده . روابط بین دختر و پسرها . مدهای تجملاتی . علاقه به کی پاپ . همه اینا دقیقا از همین ضعف ما استفاده میکنن که تقلید پذیری خیلی بالایی داریم اصطلاحا یه چیزی زود بینمون مد میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز