2777
2789
عنوان

بارداری

178 بازدید | 17 پست

سلام دوستان این ماه من طبق تخمک گذاری اقدام به بارداری کردم و یک روز مونده به موعد پریودیم همین صبح زود بیبی چک زدم منفی بود.... 🥺 به نظرتون چیکار کنم؟ 

خیلی دوست دارم بچه بیارم 

و همسرم هم عاشقه بچه ست 

خیلی ضد حال خوردم دمه صبی 

قبل موعد بی بی نزن عزیزم منم سرپسرم همینکارو کردم ۱۰ روز بعداقدام بی بی زدم منفی شد گریه گریه شوهرمم گف دیگه حق نداری جلو من حرف ازبچه بزنی به قول تو بااینکه شوهرم عاشق بچه بود گذشت روز موندم شد من حالت پریود داشتم ولی نشدم یه چندروزم صبرکردم یه روز صبح که شوهرم سرکاربود طاقت نیوردم بی بی زدم دیدم هاله کمرنگ افتاده اون هاله الان یه سالشه کنارم خوابیده 😍😁

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو این راه  خیلی باید صبور باشی،نشین روزای مهم رو حساب کتاب کن،تا چند ماه پیش چیکار میکردی؟حالا هم همونطور به زندگیت ادامه بده منتها موقع نزدیکی جلوگیری نداشته باش،این باعث میشه بیخیال باشی،بیخیالی ریلکسی میاره،ریلکسی هم باعث تخمکات تپل مپل بشن،تا بتونن اسپرم رو جذب کنن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
قبل موعد بی بی نزن عزیزم منم سرپسرم همینکارو کردم ۱۰ روز بعداقدام بی بی زدم منفی شد گریه گریه شوهرمم ...

برای من یک خط با حاله است یعنی ممکنه مثبت باشه البته من فردا موعد پریودیمه خیلی حالم... 😭

قبل موعد بی بی نزن عزیزم منم سرپسرم همینکارو کردم ۱۰ روز بعداقدام بی بی زدم منفی شد گریه گریه شوهرمم ...

خدا براتون حفظش کنه هر خانومی ارزوشه مادر بشم مخصوصا من که معلم هم هستم و هر روز به بچه های مردم میگم پسرم... 

برای من یک خط با حاله است یعنی ممکنه مثبت باشه البته من فردا موعد پریودیمه خیلی حالم... 😭

یعنی هاله داره ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
اره میشه عکسشو براتون بفرستم ؟

اره حتما بفرست ببینم برای منم سرپسرم یه هاله خیلی کمرنگ بود

2810