2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم احتمال زیاد میام هعی....پارسال پاییز و زمستون تقریبا هر سه شنبه میرفتم

منم مرکز تهران بودیم خیلی زود زود میرفتیم الان جا ب جا شدیم اومدیم سمت چیتگر مسیرم خیلی ناجور شده امروزم میرداماد میرم کلاس برگشتنی همون خط قرمز مترو و سوارم میشم مستقیم شهرری😀

منم مرکز تهران بودیم خیلی زود زود میرفتیم الان جا ب جا شدیم اومدیم سمت چیتگر مسیرم خیلی ناجور شده ام ...

به به 

من از سمت تجریش میام 

واقعا دوره 

نمیدونم اونهمه انرژی رو از کجا میاوردم 

به به من از سمت تجریش میام واقعا دوره نمیدونم اونهمه انرژی رو از کجا میاوردم

واقعا زندگی هامون طوری شده آسایش و رفاه بی نهایت داریم ولی آرامش و دل خوشی رخت بر بسته...دلمون انقدر خوش بود میرفتیم امامزاده داوود شب میموندیم الان میبینی من ی هفته کامل از خونه پام و بیرون نمیزارم

واقعا زندگی هامون طوری شده آسایش و رفاه بی نهایت داریم ولی آرامش و دل خوشی رخت بر بسته...دلمون انقدر ...

🥲🥲🥲

باید دوباره بلند شیم از جامون. 

من سه شنبه هامو گذاشتم روز مخصوص زیارت. هر هفته میرم یجا 

یه بار رفته بود امامزاده سید محمد نوربخش توی کن سولقون. یه عده دختر دانشجو اکیپی اومدا بودن اینقدررر باحال بودن 

با چادر رنگی 

بعدم داشتن قرار میداشتن با هم برن شاه عبدالعظیم.

منم یه یادگاری کوچولو بهشون دادم. 

🥲🥲🥲باید دوباره بلند شیم از جامون. من سه شنبه هامو گذاشتم روز مخصوص زیارت. هر هفته میرم یجا یه بار ...

چِ عالی 

بله باید ی همت اساسی ب خرج بدیم

انشالله ک هر جا هستید سالم و تندرست باشید و آرامش سهم قلب مهربونتون