2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش من خودم خیلی طبع گرمی داشتم اونم مثل شوهر تو بود البته برای من سرد بود دوست داشت هی طعم عوض ک ...

باید مواظب باشی چون هزار تا درد مرض میگیره خدایی نکرده بعد به تو بنده خدا هم انتقال میده

براش مهم نیست هر چی با گوشی خودم مشغول کنم اهمیت نمیده چون مطمعنه می‌دونه ک اهلش نیستم و واقعا نیستم ...

یک اسم مشکوک بذار روشماره یکی از دوستات رمز گوشی عوض کن مثل دخترهایی که از مادرشون قایم میکنن رفتار کن مشکوک سربسته حرف بزن صدای گوشی قطع کن پیام میدی ببینه صدا نداره مشکوک میشه مطمئن باش

چحوری حساسش کنم

کامل ندیده بگیرش همش به خودت برس گوشی از خودت دور نکن صداشو قطع کن رو ویبره بذار با دوستت پیام بازی کن به خودت خیلی برس موقع چت کردن با دوستت خوشحال باش چه میدونم ازاین کارا

یک اسم مشکوک بذار روشماره یکی از دوستات رمز گوشی عوض کن مثل دخترهایی که از مادرشون قایم میکنن رفتار ...

هاااااان....بلدی ها ناقلا ...راست میگی دستت درد نکنه

میرم یکی پیدا کنم حداقل چت ی چیزی یکم وقت بگذرونیم عشق حالی کنیم چیه این مرده متحرک

موافقم باهات ولی اگر کسی پیدا سد دل نبند وابستش هم نشو فقط سعی کن بجوری حالت خوب باشه تو لحظه

2810