2777
2789
عنوان

خواستگارم هیچی نداره چطوری ردش کنم

1141 بازدید | 81 پست

خواهرش ما رو باهم اشنا کرد گفتش که وضع داداشم عالیه دنیا رو به پات می ریزه🫤 من رفتم باهاش صحبت کردم فقط یه ماشین داشت خونه اش هم یه واحد پیش فروش ارزون بود هنوزم تحویلش نگرفته،  مدرکشم دیپلم هست

یعنی توی این 36سال زندگیش نتونسته هیچی جمع کنه

قیافشم خوب بود ولی تایپ من نبود کلا توی دلم نرفت. 

از طرفیم من فکر کنم دیگه ادم ازدواج کردن نیستم 30سالمه هیچ علاقه ای به مادر شدن ندارم و کلا نمیخوام بچه ای داشته باشم حوصله شوهر هم ندارم زیاد

قبلا خواستم ازدواج کنم پدرم نزاشت خواستگارای سابقم با شاسی بلند میومدن مالک بودن خدا پدرمو لعنت کنه نزاشت ازدواج کنم الان کی حوصله مستاجری داره

پدرمم قبل مرگش ما رو ول کرد رفت زن گرفت و اوضاع داداشمم خرابه هوسبازه با یه زنی رابطه داره خونه گرفتن خلاف میکنه وقته بره زندان

مادرم میگه تو هر خواستگاری برات بیاد توی تحقیق میره چون پدر و برادرت خرابن میگه با همین ازدواج کن خودتو از شر داداشت نجات بده

ولی من یک درصدم نمیخوام مادر بشم بچه میخوام چکار اونم با این خواستگار که هیچی نداره 

حالا نگید خودت کی هستی و فلان من دانشجوی دکترام و مدیر شرکتم خودمم یه خونه پایین شهر خریدم 

بنظرم همون برم تنها زندگی کنم بهتره چندشم میشه بچه داشته باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو قصد ازدواج ندارم و پرش بده.و خودتم صبوری کن ایشالا موردای بهتر پا پیش میذارن.کی از آینده خبر داره؟شاید توی آینده نظرت نسبت به بچه دار شدن عوض شد

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒