2777
2789
بلهخیلی نزدیک میبینمش اصن ی لحظه حس کردم درحال تحصیلیدقدت متوسطه هیکلت متوسطه ریزه میزه و موهات مشکی ...

کی ازدواج میکنم؟

از مشخصات ظاهریمم بگو

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اصن گفتی آره جون گرفتم🥺😂باورت میشه از ذوق اون بیدارم؟؟؟

الهی عزیزم انشاءالله بهم برسین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779                                                                *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار 

بلهخیلی نزدیک میبینمش اصن ی لحظه حس کردم درحال تحصیلیدقدت متوسطه هیکلت متوسطه ریزه میزه و موهات مشکی ...

تو دادگاه مینا رای میاره یا شوهرش؟

مینا بر میگرده سر زندگیش یا جدا میشه؟

خیر اونقد ک شما دوس شدارید و ب فکرید نیستبیشتر اهل رفیق بازیهکمتر چکش کنید تا وابستگیتون کم شه

میشه بیای پیوی کار واجب دارم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

لب خنده ولی متین .حسم میگه فقط

ینی چی لب خنده ولی متین🥺😂

اخه مجازی میخوام مخشو بزنم کارم سخته

فقط رسمی باهاش حرف میزنم 

چند روز پیش که یکی از شعرامو براش فرستاده بودم خیلی خوشش اومده بود😂🥺😍کم پیش میاد از یکی انقد خوشم بیاد

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔