ببین کف ماهیتابه رو پیاز درشت خلالی کن ،دوست داشتی یه کم هم فلفل دلمه نگینی قاطیش کن و یه هویجم حلقه حلقه کن،یه کم روغن بریز روشون
بعد مرغهاتو بچین روش ،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز رو بپاش روشون ،یه لیوان اب اضافه کن و بذار توی فر
نیم ساعت اول دمای ۱۸۰،بعد کمش کن و بذار ۱۲۰درجه
این وسط گاهی بهش سر بزن،در ماهیتابه رو هم گذاشته باش
سه ساعتی که گذشت ،همچنان ماهیتابه باید اب داشته باشه
از کنار ظرف با ملاقه یه مقدار آبش رو بردار داخلش چند قاشق رب،۰ند قاشق سس کچاپ،زعفرون،نمک و یه کم ابلیمو بریز و این سس رو بریز روی مرغها و داخل اون اب باقیمونده توی ظرف
بذار یه نیم ساعتی هم با این سس جا بیفته
مواد کف ماهیتابه باید کاراملی و پخته و خوشمزه شده باشه و اب مرغت تنگ اب باشه و سس غلیظی کف ماهیتابه باشه
اگه دیدی هنوز اب داره،با توجه به سلیقه ی خودت میتونی درش رو برداری تا ابش تبخیر بشه و کاملا علیظ و جاافتاده بشه
اخر کار در حد سه دقیقه میتونی شعله ی بالا رو روشن کنی تا روی مرغها بدون اب بشه و اون سس روش خشک بشه
ببین عااااالی میشه ها
میتونی یکساعت اخر الوچه هم کنار مرغت بذاری
همه فامیل عاشق این مرغای من هستن😋😁