2777
2789

من حدود دوازده ساعت مرغ رو میذارم توو ادویه جوجه پاچینی و اجازه میدم با آب خود گوشت مرغ بپزه 

بعد که پخت سرخ میکنم (قبلش سرخ کنی سفت میشه). و در نهایت ی سس ربی هم اصافه میکنم و حدود ی رب بیست دقیقه با سس قل بخوره 

انصافا خوشمزه میشه، اگر ادویه رو از جای خوب بگیرید، خیلی به پخت سریع مرغ هم کمک میکنه چون بافت مرغ و نرم میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول سرخش کن حسابی بعد بندازش تو قابلمه با ادویه و سبزیجات بزار بپزه عالی میشه‌‌....

مامانم همیشه اینطوری درست میکنه...

بعضی موقع ها هم تو فر میذارتش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
این دستور مرغ من فوق العادست بصبر تا تایپ کنم

لایک کن حتما 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

ببین کف ماهیتابه رو پیاز درشت خلالی کن ،دوست داشتی یه کم هم فلفل دلمه نگینی قاطیش کن و یه هویجم حلقه حلقه کن،یه کم روغن بریز روشون

بعد مرغهاتو بچین روش ،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز رو بپاش روشون ،یه لیوان اب اضافه کن و بذار توی فر 

نیم ساعت اول دمای ۱۸۰،بعد کمش کن و بذار ۱۲۰درجه

این وسط گاهی بهش سر بزن،در ماهیتابه رو هم گذاشته باش

سه ساعتی که گذشت ،همچنان ماهیتابه باید اب داشته باشه

از کنار ظرف با ملاقه یه مقدار آبش رو بردار داخلش چند قاشق رب،۰ند قاشق سس کچاپ،زعفرون،نمک و یه کم ابلیمو بریز و این سس رو بریز روی مرغها و داخل اون اب باقیمونده توی ظرف

بذار یه نیم ساعتی هم با این سس جا بیفته

مواد کف ماهیتابه باید کاراملی و پخته و خوشمزه شده باشه و اب مرغت تنگ اب باشه و سس غلیظی کف ماهیتابه باشه

اگه دیدی هنوز اب داره،با توجه به سلیقه ی خودت میتونی درش رو برداری تا ابش تبخیر بشه و کاملا علیظ و جاافتاده بشه

اخر کار در حد سه دقیقه میتونی شعله ی بالا رو روشن کنی تا روی مرغها  بدون اب بشه و اون سس روش خشک بشه

ببین عااااالی میشه ها

میتونی یکساعت اخر الوچه هم کنار مرغت بذاری

همه فامیل عاشق این مرغای من هستن😋😁

ببین کف ماهیتابه رو پیاز درشت خلالی کن ،دوست داشتی یه کم هم فلفل دلمه نگینی قاطیش کن و یه هویجم حلقه ...

مرسی قشنگم فردااا درس میکنمممم حتما

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار