2777
2789
عنوان

پدرم پولداره ولی برام سیسمونی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 62 پست

ببین اینکه بابات سیسمونی بده یا نده ی بحثه، اینکه مادر شوهرت این حرف رو بزنه ی بحث دیگه 

اصلا اجازه نده همچین حرفی در مورد خوانواده ت بزنن

حالا درسته معمولا خوانواده دختر سیسمونی میدن و شما از پدرت انتظار داشتی، اما این انتظار شما هست نه وظیفه پدرت، پس به مادر شوهرت اول اجازه نده همچین حرفی بزنن و دوم بابتش سرافکنده نباش و سوم اصلا جلوی خونواده شوهرت نشون نده که از این ویژگی پدرت ناراحتی 

اینکه پدرت سیسمونی نمیده هم جای خودش، اول اینکه شاید اصلا نمیدونه چون میگی مادرت هم فوت شدن (خدا رحمتشون کنه)،   دوم اینکه همونطور بقیه گفتن سیسمونی ی جو هدیه هست و اجبار نیست 

ولی ولی ولی الان جلوی رفتار مادر شوهرت رو نگیری پس‌فردا دیگه نمیتونی بابت طعنه و کنایه هاش کاری کنی... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم خدا رحمت کنه مادرتو خدا به دلت صبر بده سیسمونی متاسفانه رسمه هیچ دختری دوست نداره پدرش وسایل بچشو بخره اینکه میگی بابات تمام چیزاشو زده‌ به اسم داداشت ظلم  ببخشید میپرسم شما ل.لُرید

آخه پدر بیچاره هم دختر بده هم جهاز بده هم سیسمونی!واقن ظلمهمن موندم کی اولین بار این رسم سیسمونی رو ...

وقتی میگه پولداره چی میشه ب خاطر دل دخترش چند ملیون بزاره تو دست دخترش بگه برو برا بچت چیزی بخر این مهربونی پدرو می‌رسونه 

به مادر شوهرت بگو که من توقعی از پدرم ندارم اون زحمتاشو برای من کشیده..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

ببین اینکه بابات سیسمونی بده یا نده ی بحثه، اینکه مادر شوهرت این حرف رو بزنه ی بحث دیگه اصلا اجازه ن ...

شوهرم رو مادرش خیلی حساسه اگه بفهمه جوابشو دادم باهام دعوا میافته 

منم کلا ادم سرو زبون داری نیستم نمیدونم چجوری باید با مادر شوهرم حرف بزنم که انقد تو همچی دخالت نکه ضمن اینکه کودورتم پیش نیاد 

پدرم جدا از ملک و املاکش ماهی ۵۰ میلیون پول در میاره ولی دریق از یک جوراب که برای بچم بخره بهش گفتم سیسمونی باید بخری اصلا به روی مبارکش نیاورد 

برای برادر زادم کل اتاقشو پر کرد برعکسه ما ما

به نظرم یه مدت باهاش سرسنگین باش نرو زنگ نزن 

بچتم به دنیا اومد نرو خواست بیاد هم چندباری بهونه بیار بزار بفهمه ناراحتی ازش شاید یه جوری از دلت درآورد

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)