2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردی؟نمیدونم عاشق اینم شوهرم معلم باشه

حقوقشون کمه ها😂

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
2805
هیچوقت نتونستم تصور کنم معلما هم رل میزنن😑🤲

😂😂😂😂اره دقیقا 

ولی خیلی جذابه رل آدم معلم باشه البته برا من اینجوریه من خیلی دوس دارررم از بین اینهمه خاستگار یکیش معلمی پرستاری چیزی در نیومد اه

اره منم همیشه دوست داشتم اگه یه روز ازدواج کردم شوهرم معلم باشه نمی‌دونم من چرا واقعا

واای بهدا منم نمیدونم چرا شاید خیلیا بگن پول نیس تو ابن شغل 

ولی بخدا من خاستگار پول داشتم اما نرفتم دوس دارم شوهر ایندم معلم پرستار یا تو اتاق عمل باشه اصلا شغل آزاد دوس ندارم اصلاا

واای بهدا منم نمیدونم چرا شاید خیلیا بگن پول نیس تو ابن شغل ولی بخدا من خاستگار پول داشتم اما نرفتم ...

دقیقا منم همینم منم واقعا یه چند تا خواستگار خیلی پولدار داشتم ولی کارمند رو ترجیح میدم😐

2810