2777
2789
عنوان

بیایین بگین زنداداش سابقم حق داره یا داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 84 پست

حالاکه خانم روعقدکرده دخترعمومم هم بایک عربه صیغه شدبود یکسال حالا میخاداز عربه جدابشه باز دید داداشم ازدواج کرد دوبار میخادمثل زن دومش کنه امروزبه من زنگ زدمن بخاطرداداشت دارم ازشوهرم جدامیشم بخاطرداداشت وکیل گرفت چقدرپول وکیل شد زندگیم بهم زدم منم جوابشواصلاندادم گفتم من ازهیچی خبرندارم میدونی قبل اینک داداشم بااین خانم عقدکنه دوبار داداش بزرگم رفت سراغ دخترعموم گفت اگ بدمیگردی ک داداشم ازدواج نکن یعنی مااینقدر بدبختیم ک دوبارالتماس دخترعموم کردیم دخترعموم گفت میخام ازشوهرم جداشم دوباربرمیگردم ولی دیدیم خبری ازش نشددیگ داداشم این خانم عقدکرد حالاامروزهی ب داداشم پیام مید من بخاطرتوزندگیموخراب کردم داداشم گفت توجواب درست درمون ندادی ک گفت من بخاطرت۱۰سال منتظرموندم گفت بهش۳هنوز طلاق نگرفتی که جدانشوبشین زندگیتوبکن بنظرتون بازدخترعموم زندگی داداشموبهم میریزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالاکه خانم روعقدکرده دخترعمومم هم بایک عربه صیغه شدبود یکسال حالا میخاداز عربه جدابشه باز دید داداش ...

اه مگ مسخره بازیه. بگو برو بشین زندگیتو بکن.تاداین زن میگیره یادت میفته برگردی

میخواستی زودتر برگردی. ب داداشت بگو بلاکش کنه

خر نشه ی وقت باز بهم بزنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
داداشت داره تاوان دل شکسته اون خانم رومیده ..مگه مردم مسخره شمان ..رفتین یکی عقد کردین بعد بخاطر عنخ ...

مامانمم همیش حرف شمارومیگ اصلاراضی نبودطلاق بگیرن ولی داداشم لج کرد گفت طلاق خدالعنت کنه دخترعموم ک نزاشت داداشم زندگی کنه

داداشت تکلیفش با خودش مشخص نیست چرا هی زن میگیره ؟بعدشم خانمه سنش بالاست و بچه داره داداشتم همون شرایطو داره،مجرد و کم سن که نمیاد زن داداشت بشه ، بعدشم داداشت که بچه داره دیگه بچه میخواد چیکار؟

مامانمم همیش حرف شمارومیگ اصلاراضی نبودطلاق بگیرن ولی داداشم لج کرد گفت طلاق خدالعنت کنه دخترعموم ک ...

به دختر عموت بگو به عنوان زن دوم اگه میایی عقدت کنیم بعد میشینه سرجاش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

داداشت تکلیفش با خودش مشخص نیست چرا هی زن میگیره ؟بعدشم خانمه سنش بالاست و بچه داره داداشتم همون شرا ...

دخترعموم ول کن نیست امروز ب من زنگ زد میام خونه بابات زندگی میکنم داداشتو میکشم چرامنومسخره کرد یعنی ایتقدر پروی طلب کارم شدیم ما والا مابایدبگیم۱۰سال داداشموبدبخت کردی ولی اون زبونش دراز داداشم بخاطردخترش نمیتونه بلاکش کنه بدبخت داداشم عمرش بخاطر زن اولش رفت

اه مگ مسخره بازیه. بگو برو بشین زندگیتو بکن.تاداین زن میگیره یادت میفته برگردیمیخواستی زودتر برگردی. ...

امروز دخترعموم زنگ زد دعوامیکنه من بخاطرداداشت زندگیم بهم زدم خیلی پروی داداش بدبختم ۱۰سال بخاطرزن اولش عمرش هدر رفت حالااین خانم طلبکار میگ میام خونه بابات زندگی میکنم بخاطردخترش نمیتونه خط دخترعموم بلاک کن

گفتم اتفاقا بعدمیگ داداشت خیلی خوش اشتهای گفت مگ دیوونم میگ بایدخانم طلاق بدمنم اصلاجواب ندادم

خوب شما که میدونستید دخترعموت شوهرکرده چراداداش بزرگه رفته گفته برگرد؟شماهم ول‌کن دخترعمو نیستین

ازطرفی داداشت دوتازن گرفته حالا میگید زن سومش چرادوسال بزرگتره؟عجبا

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.لطفا لایک نکنید بجاش کامنت بذارید