یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
داداشت تکلیفش با خودش مشخص نیست چرا هی زن میگیره ؟بعدشم خانمه سنش بالاست و بچه داره داداشتم همون شرایطو داره،مجرد و کم سن که نمیاد زن داداشت بشه ، بعدشم داداشت که بچه داره دیگه بچه میخواد چیکار؟
مامانمم همیش حرف شمارومیگ اصلاراضی نبودطلاق بگیرن ولی داداشم لج کرد گفت طلاق خدالعنت کنه دخترعموم ک ...
به دختر عموت بگو به عنوان زن دوم اگه میایی عقدت کنیم بعد میشینه سرجاش
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
داداشت تکلیفش با خودش مشخص نیست چرا هی زن میگیره ؟بعدشم خانمه سنش بالاست و بچه داره داداشتم همون شرا ...
دخترعموم ول کن نیست امروز ب من زنگ زد میام خونه بابات زندگی میکنم داداشتو میکشم چرامنومسخره کرد یعنی ایتقدر پروی طلب کارم شدیم ما والا مابایدبگیم۱۰سال داداشموبدبخت کردی ولی اون زبونش دراز داداشم بخاطردخترش نمیتونه بلاکش کنه بدبخت داداشم عمرش بخاطر زن اولش رفت
اگه میخواست برگرده تو این همه سال برمیگشت اینو به داداشت بگو این فکر کنم قصد داره نزاره داداشت طعم خوشبختیو بچشه خودت و مامانت ادبش کنین تا حدشو بدونه