2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ایی دارین

444 بازدید | 22 پست

چند وقت یه بار به مدرسه بچتون سر میزنین؟هدفتون از رفتن به مدرسشون چیه؟میرین با مدیر یا معلم چه صحبتی دارین؟آیا برای اینکه هوای بچتون داشته باشن کاری میکنین؟دست خالی میرین؟اگه دست پر میرین معمولا چی میبرین؟وچه تایمی میبرین؟

مدرسه غیر دولتی که بود تند تند میرفتم با معلم حرف میزدم مثلاً درمورد درستش یا کتاب کمک درسی یا رابطه با دوستاش همینطور درمورد کلاس های بیرون ازش نظر میخواستم مدرسشو ک عوض کردم آوردم نیمه دولتی زیاد نمیزارن معلوم ببینیم فقط موقع جلسه اولیا مربیان...بعضی وقتام توچت درمورد درس ازشون سوال میپرسم

ن مگه بیکارم هر دیقه برم 

هر وقت جلسه باشه میرم 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من زیاد نمیرم‌گاهی سوالی باشه از معلم تو شاد میپرسم مدرسه غیردولتی گذاشتم مشکلی باشه معلم سریع درجریان میزاره کلا دوس ندارم تندتند برم مدرسه چون اونایی ک تندتندمیرنم وضعشون مث منه

ن من زیاد نمیرم‌گاهی سوالی باشه از معلم تو شاد میپرسم مدرسه غیردولتی گذاشتم مشکلی باشه معلم سریع درج ...

منم نمیرفتم زیاد ولی جاریام میگن تند تند برو دست خالی نرو تا هوای بچت داشته باشن منم غیردولتیه مدرسش

منم نمیرفتم زیاد ولی جاریام میگن تند تند برو دست خالی نرو تا هوای بچت داشته باشن منم غیردولتیه مدرسش

ن بابا بزارید بچه ها خودشون گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون پس کی قراره یادبگیرن تو جامعه چجوری رفتار کنن تندتند ک برید رفتار مدیرو معلماام باهاتون عوض میشه

پارسال یکی از دوستام مدام میرف پیش معلم دیگ معلم پیش من میگف فلانی خیلی رو بچش حساسه مدام میاد مدرسه من واسه هرچیزی باید بهش جواب پس بدم باعث شده بود ناخوداگاه معلمه از بچش خوششم نیاد🤣

ن بابا بزارید بچه ها خودشون گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون پس کی قراره یادبگیرن تو جامعه چجوری رفتار ...

نه من مهربونم از اون مامانای رو اعصاب نیستم

فقط از وقتی جاریام اینجور میگن عذاب وجدان گرفتم پسر منم ماشالله سربه هواست وکمیم شیطونه ،جاریمم دخترش سر به هواست میگفت تنها راهی که هوای بچت  داشته باشن همینه

نه من مهربونم از اون مامانای رو اعصاب نیستم فقط از وقتی جاریام اینجور میگن عذاب وجدان گرفتم پسر منم ...

دخترمنم شیطونه معلمشم تاالان دوبار ب من پیام داده ک وقت کلاسو میگیره منم گفتم بهش تذکر میدم ولی خب تهش معلم میدونه و بچه لازم باشه دعواشم‌میکنه تنبیهشم میکنه من چیزی نمیگم چون بچه باید بدونه ک هرجا قانون خودشو داره اگ قانون و محل نزاره تنبیه میشه شمام سخت نگیر مگ پدرمادرای ما مارو چحوری بزرگ‌کردن هیچ وقت نمیکردن بیان مدرسه

دخترمنم شیطونه معلمشم تاالان دوبار ب من پیام داده ک وقت کلاسو میگیره منم گفتم بهش تذکر میدم ولی خب ت ...

نمیدونم والا معلم پسرم خودش زنگ زد گفت زنگای هنر بمونه دفتر باهاش ریاضی اضافه کار کنم ضعیفه،منم میگم حالا که اونقدر دختر خوبیه ماهیی یه بارو برم شیرینی یا صبحانه ایی چیزی برای مدیرو معلمشم ببرم

نمیدونم والا معلم پسرم خودش زنگ زد گفت زنگای هنر بمونه دفتر باهاش ریاضی اضافه کار کنم ضعیفه،منم میگم ...

تروخدا انقد مدیر معلمارو پرتوقع نکنید ک چی بشه این کارا داره حقوقشو مبگیره مدرسه غیردولتی ثبت نام کردی ک رسیدگیش زیاد باشه مدارس دولتیشم با وجود شاگرد زیاد این‌کارارو میکنن معلما تشکرکن بسشه

البته خودت بهتر میدونی ولی من فکرم اینه

2810