2777
2789
عنوان

چرا کسی دعام نمیکنه😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 38 پست
قربونت برم عزیزدلم ایشالا قسمت خودت😍

انشالله ب موقعش وقتی پول و خونه و شرایطش جور شد 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا جور میشه اینطوری ک نمی‌مونه🥲

انشالله خوابت نمیاد چرا تو 

من قرص خوردم تو چی🤣🤣

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

@nasiry85   سلام عزیزم خوبی

ببخشید برای خودت تاپیک نزدم چون میریزن سرادم گفتم اذیت میشی اینجوری تگ کردم

گلم من شوهرم باباش اینا باغ سیب دارن خب الان سیبارو چیدن برا فروش...شوهرم با پولش ب نظرت ماشینو عوض می‌کنه یا مغازه میزنه؟؟ خودش ک میگه پول کمه نمی‌رسه ماشینو عوض میکنیم

قبلش سوال کرده بودم ازت و پرسیده بودم چه مغازه ایی می‌زنیم گفتی بیشتر ب بوتیک میخوره گفتم اگ سوال برات آشنا باشه سوالامو اینطوری پرسیده بودم بالابیه فرق داره

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
@nasiry85 سلام عزیزم خوبیببخشید برای خودت تاپیک نزدم چون میریزن سرادم گفتم اذیت میشی اینجوری تگ کرد ...

سلامم مرسی

عزیزم حس میکنم مغازس

ماشینم عوض میکنید ولی دیرتر

حالا بازم صد در صد اعتماد نکنید ب حس و این چیزا

خطام داره🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)