2777
2789
عنوان

در مورد فیش حج عمره راهنمایی م کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست
نه‌عزیزم

میشه دلیلتو بگی

اخه کنجکاو بودی ازش سوال پرسیدی ولی پیگیر جوابش نشدی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
حتی خانومه اومد گفت جوابتو دادا منتطراومدن شما بود

عه من اصلا ندیدم پیامشو برم چک کنم آخه دیر به دیر میام نی نی سایت بچه کوچیک دارم همش درگیرم 

خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!
نترس عزیزماون سود پولی بوده که این چند سال توی حسابت مونده بودهمنم گرفتم و ربطی به حساب اصلی و نوبت ...

خیلی ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردی 🥰

میشه دلیلتو بگیاخه کنجکاو بودی ازش سوال پرسیدی ولی پیگیر جوابش نشدی؟

درگیر مریض داری بودم خودم مریض بچه مریض .....الان میرم دوباره چک میکنم خیلی اتفاقا دوست دارم ببینم این طلسم چی بوده آخرشم نفهمیدم 

درگیر مریض داری بودم خودم مریض بچه مریض .....الان میرم دوباره چک میکنم خیلی اتفاقا دوست دارم ببینم ا ...

خدا ان شاءلله بهتون سلامتی بده عزیزم

فککردم کلا منصرف شدین جواب ندادین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛