2777
2789
عنوان

مانتو بلتد زشته بنظرتون❓️

338 بازدید | 26 پست

برا کسی ک قدش ۱۷۵ باشه زشته مانتو بلتد بپوشه بنظرتون بهش میاد  ، مثلا تا سر زانو؟؟

من میخام برم دانشگاه باید لباس بخرم ولی اصلا مانتو بلتد دوست ندارم   مامانمم گیر داده نمیدونم چی کنم

همش حس میکنم تیپام خوب نیس

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مانتو کتی پاییزه دارم فقط ۱۹۹😍😍@Veneris_collectionرنگ بندیش عالیهبا هرخریدتون یه اسکرانچی هم اش ...

اینستا؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

والا منم برای دانشگاه موندم چی بخرم ....

مانتو بلند یا کوتاه 

دانشگاه آزاد هستم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم مانتو بلند ب قدبلندا بیشتر میاد بپوش حتما

واقعا ؟؟؟

اخه کوتاه میگیرم‌مامانم میگه‌پاهات رو خیلی دراز نشون میده ، اصلآ نمیزاره زیاد بخرم

من برا دانشگاهم مانتو خریدم تا کف پام😅 خیلی هم خوشگله.قدت هم بلنده مانتو بلند بهت میاد

میشه عکس بدی گلی

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫