2777
2789

چند روزیه ترامادول گرفتم برلی خودکشی

من سال هاست افسردگی شدید و هراس اجتمایی دارم اما درکنگرا نیستم ک از تنهایی لذت ببرم هر روز زجر میکشم 

امروز روز ۴۲ ک خونم ....عملا جز کار اداری نمبدونم دکتری چیزی بیرون نمیرم اصلا ....

با مادرم هر موقع خواستم حرف بزنم کمکم کنه پاشده رفته و همش میگ اره من مشاورم هماهنگ کردم رفتی دیگ میخام چیکار کنم ....

اما خودشو مشغول بقیه نیکنه امروز خودشو ۷ ساعت علاف کرده تو مدرسه تایم بعد ظهر بعد میگ اره من همینکه تونستم کمک کنم ک پسر همکارم بره کلاس حفظ قرانش ادامه بده خوشحالم 

یا زنگ زده ب ولی یکی از دانش اموز ها گفته اره بیاید ی ساعت حرف ک بچه تو افسردگی داره ببرینش دکتر و...

ولی ب من اصلااهمیت نمیده 

برادرم سیگار میکشه سیگار اون از من مهمتره 

میگ من نمیتونم زندگیم جمع کنم با فلان شهید عهد بستم کمک کنم ب بقیه میگم من دارم دق میکنم از افسردگی برات مهم نیس پا میشه میره

از طرفی میخام پشت کنکور بمونم نمیتونم برم مشاوره و....

من ی روز تو ماشین زار میزدم میگفتم من ۱۰ساله دارم هر روز زجر کش میشم نمیتونم کاری کنم 

فرداش جوری بود انگار اصلا نگفتم اینووو 

عملا باورتون میشه حس کردم دارم خواب میبینم 

بعد واسه سیگار کشیدن داداشم میشینه زار زار گریه میکنه ک اره معلوم نیس غیر سیگار چیا میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشو جمع کن خودتو دختر 

به جای گیر دادن به مادرت ببین خودت کجای زندگی هستی 

یا درس بخون یا برو سرکار 

ورزش کن 

پاشو زندگی کن ، ۱۰ سال دیگه میگی کاش زودتر بلند شده بودم

مثلا چیکار کنه برات ؟ بشینه کنج خوبه خودش رو داغون کنه... خب اگه دلت میگیره پاشو برو باشگاهی کلاسی

هیچکار ولی چرا فک کرده کارگاه گجت مشکلات بقیه حل کنه؟؟؟ 

یا چجور برای داداشم خودشو داره میکشه

برای مشکلت باید بری پیش تراپیست یا خودت یا کتاب خوندن یا مطلب مربوط به اون خودت رو درمان کنی

من بحثم مشکلم نیس بحثم اینه چرا مادرم همه میبینه جز من 

تو فک کن زنگ زده ۴۵ دقیقه ک اره حسین خیلی تو خودشه افسردگی داره ولی نمیبینه بچه خودش دوبار خودکشی ناموفق داشته نمیبینه افتاده گوشه خونه از غم

منمنمیگم کاری کنه ولی گاهی حس میکنم براش مهم نیستم این ناراحتم میکنه 

من بحثم مشکلم نیس بحثم اینه چرا مادرم همه میبینه جز من تو فک کن زنگ زده ۴۵ دقیقه ک اره حسین خیلی تو ...

شاید ناآگاهه شاید پسر دوسته و... به هر دلیل دیگه ای که درست نیست 

میدونم دوست داری نگرانت بشه حقته ولی وقتی نیست با این فکرا فقط خودت و زجر میدی

هیچکس ندارم ... هراس اجتمایی دارم ۱۰ساله هراس اجتمایی ترس از ادم هاست

واقعا ینی میترسی از آدما؟

ب تهش فک کن بدترین کاری ک آدم میتونه کنه چیع ک میترسی از حال وروز الانت بهتره باترست کناربیا برو تو دل ترست

من بحثم مشکلم نیس بحثم اینه چرا مادرم همه میبینه جز من تو فک کن زنگ زده ۴۵ دقیقه ک اره حسین خیلی تو ...

شاید ناآگاهه شاید پسر دوسته و... به هر دلیل دیگه ای که درست نیست 

میدونم دوست داری نگرانت بشه حقته ولی وقتی نیست با این فکرا فقط خودت و زجر میدی