2777
2789

٧ ماهه بلردارم و چه بارداری سختی.میگرن و سنگینی و درد و ...

با این حال هرروز خونه رو برق میندازم ولی پسر ١١ ساله ام و باباش اصصصلا مراعات نمیکنن.وسایلشونو میندازن روی مبل پاکت بستنی روی عسلی کنار تخت.و پسرم که هررر روز اتاقشو میترکونه.نزدیک ٢_٣ ماهه بهشون میگم من دیگه اون ادم قبلی نیستم که مثل فرفره جمع کنه نذارید خونه شلوغ بشه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسیدم😢

فدای سر ۳ تاتون 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

پسرم از مدرسه که میاد کیفشو و از باشگاه که میاد ساکشو میذاره روی مبل هر روز بهش میگم نذار اینجا مامان ببر توی اتاقت بذار.امروز از صبح حالم بد بود انگار فشارم بالا بود یه طرف سرم درد ناجور که البته من میگرن هم دارم ولی یه چشم از صبح قرمزه و ورم کرده و سر درد و سوزش ناجور.دیدم اتاقشو ترکوند هیچی نگفتم ولی وقتی از باشگاه اومد کیفشو گذاشت روی مبل....

ی همسایه داشتیم همیشه غر میزد برا تمیزی خونه ی شب شوهرش و دخترش فوت شدن توی تصادف تا الان میگ کاش بودن خونم فاضلاب میشد ولی اونا بودن.....بخاطر چهار تا وسیله داری خودتو داغون می‌کنی 

منم هم ماه خودتم واقعا سخته

حالا میگیم پسرت نمیفهمه ،شوهرت چرا اینطوری میکنه؟

یه مدت دست به سیاه و سفید نزن بزار به خودش بیاد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

به همسرم گفتم ببین دوباره کیف رو گذاشت روی مبل بهم گفت بشه همش گیر میدی بهمون.چرا وقتی نبود خوش اخلاق بودی وقتی اومد جلوش اینجوری باهام حرف میزنی بهش گفتم چون دوباره کیفشو انداخت روی مبل گفت بشه حالا بهش گفتیم دیگه) جالب اینجاست همسرم الان ادای روشن فکرارو دراورد( در صورتی که کافیه یه خطا از پسرم سر بزنه اگه من نباشم پددددرشو درمیاره)

برگشت با صدای بلند گفت خب وقتی باشگاه بود اینجوری اخم و تخم میکردی که نشونت میدادم با کی طرفی و .... کلی داد و بیداد کرد من دراز کشیده بودم روی تخت بلند شدم هرچی روی میز ارایش بود پرت کردم روی زمین انقدر جیغ زدم و گریه کردم سوییچو برداشتم بزنم بیرون خودشو پسرم با التماس نذاشتن گفتن بارداری با این حالت نشین پشت فرمون

توروخدا نکن اینکارو اصلا خونه کثیف باشه چی‌میخاد بشه حیف بچه ی تو‌شکمته

از اینکه انقدر درکشون پایینه اذیتم.بعد همسرم فکر میکنه بهترین مرد کره ی زمینه برای همسرش

توروخدا نکن اینکارو اصلا خونه کثیف باشه چی‌میخاد بشه حیف بچه ی تو‌شکمته

از اینکه انقدر درکشون پایینه اذیتم.بعد همسرم فکر میکنه بهترین مرد کره ی زمینه برای همسرش