2777
2789
عنوان

علائم بارداری خارج از رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
درداش شدید هس طوری که هر 12ساعت باید یا امپول مسکن بزنه یا شیاف دکترا هم چون بتاش نشونه بارداریه هیچ ...

یا خدا دردش این مدلیه یعنی؟؟چیبگم والا اگه طاقتش ب درد کمه ممکنه دردای پریودی نشونه بارداری باشه وگرنه درد زیاد خوب نیست بنطرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم شونه درد داشتم منم تشخیص نمیدادن اصلا تو سونو چیزی نبود بگو تند تند سونو واژینال بده تا دی ...

فقط شونه درد یا تمام این علائمی که گفتم هم داشتی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا دردش این مدلیه یعنی؟؟چیبگم والا اگه طاقتش ب درد کمه ممکنه دردای پریودی نشونه بارداری باشه وگر ...

نه تاجایی که میدونم استوانه دردش زیاده ولی الان واقعا دردش زیاده چون تب ولرز میگیره کل بدنش خیس عرق میشه ومیلرزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط شونه درد یا تمام این علائمی که گفتم هم داشتی

ی چند روزی درد نداشتم و فقط لکه بود ولی بعدش هی دردام شروع شد منم جندبار بهم مسکن زدن خیلی سخته دردش 

درد شونه بخاطر خونریزی داخلیه من اینارو بعدا فهمیدم  زود ببردیش سونو کامل شکم و لگن و سونو وازینال ترخدا حواستون بهش باشه 

یا خدا دردش این مدلیه یعنی؟؟چیبگم والا اگه طاقتش ب درد کمه ممکنه دردای پریودی نشونه بارداری باشه وگر ...

ما هم میدونیم خوب نیس بخاطرهمین نگرانیم دکترا هم میگن چیزی دیده نمیشه که بدونیم مشکل چیه چیزی از دستمون برنمیاد منتظر بمون چندروزی ببینیم چی میشه.. ولی خب با انتظار که هم داره جون میده هم ما خیلی داریم استرس ونگرانی میکشیم که خدایی نکرده چیزیش بشه یا بیماری بدی داشته باشه چون تو این چندروز وزن هم داره کم میکنه ازشدت درد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی چند روزی درد نداشتم و فقط لکه بود ولی بعدش هی دردام شروع شد منم جندبار بهم مسکن زدن خیلی سخته دردش ...

بردیم سونو شکمی کامل و سونو داخلی هییچی معلوم نیس دکتر گف یه هفته دیگه باز برو سونو ولی کو تا یه هفته اجیم بیشترین دردش تو پهلوهاس و لکه بینی یا چیزی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم میدونیم خوب نیس بخاطرهمین نگرانیم دکترا هم میگن چیزی دیده نمیشه که بدونیم مشکل چیه چیزی از دست ...

الهی بگردم 

من خودم کشیدم واقعا درد بدیه خارج رحمی اگه باشه ک ب احتمال زیاد هست اصلا تنهاش نزارید چون من اخراش ک تشخیص نمیدادن چندباری بی هوش شدم درحد ۳ دقیقه اینا ولی فک کن اگه سرم چیز جایی میخورد بدتر بود  ی چند روز صبر کنید باز سونو کامل بده هم شکم و لگن هم وازینال چون فقط واژینال معلومش میکنه 

الهی بگردم من خودم کشیدم واقعا درد بدیه خارج رحمی اگه باشه ک ب احتمال زیاد هست اصلا تنهاش نزارید چون ...

خدا نکنه عزیزم حالا دکترا هم میگن احتمال زیاد خارج رحمی باشه ما میگیم کاش واقعا خارج رحمی باشه و این درداش بره لاقل میدونیم این مشکل واسه خیلی از خانوما پیش اومده ولی میگه تو بیمارستان یکی دقیقا همین علائم منو داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه عزیزم حالا دکترا هم میگن احتمال زیاد خارج رحمی باشه ما میگیم کاش واقعا خارج رحمی باشه و این ...

دور از جون اون دیگه داره شیمی درمانی میکنه چون باز درد داشته وهیچی معلوم نبوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این هفته رو صبر کنید توکل ب خدا تا ببریدش سونو دوباره ی جای خوب ببرید سونو

ممنون از جواب دادنت انشاالله همیشه تنت سلامت باشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور از جون اون دیگه داره شیمی درمانی میکنه چون باز درد داشته وهیچی معلوم نبوده

اره داروش اونه ولی ترسناک نیس از عمل خیلی بهتره دردی ک من کشیدم خیلیی شدید بود آخرین بار تو بیمارستان وقتی سونوم میکردن گفتم دارم میمیرم و از هوش رفتم انشالله ک سریع تشخیص بدن و با قرص حل بشه مشکلش 

ممنون از جواب دادنت انشاالله همیشه تنت سلامت باشه عزیزم

خواهش میکنم گلم وظیفم بود من هرکی مینویسه خارج رحمی میرم بهش توضیح میدم خودم درد کشیدم دلم نمیخاد کسی درد بکشه انشالله هرچه زودتر خوب بشه خاهرت

خواهش میکنم گلم وظیفم بود من هرکی مینویسه خارج رحمی میرم بهش توضیح میدم خودم درد کشیدم دلم نمیخاد کس ...

انشاالله یعنی خارج رحمی شیمی درمانی داره مگه قرص یا امپول نمیدن که سقط بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40