2777
2789

سلام

خانوما یه سوال

من الان ۸ ماهه اقدامم و روز تخمک گذاری و قبل و بعدش رابطه داشتم ولی متاسفانه خدا نخواست و باردار نشدم

به نظرتون تعداد دفعات رابطه تاثیری تو باردار شدن داره؟آزمایشات هم خداروشکر نرمال بود

میخاستم از تجربیات شما هم استفاده کنم💋🙏🏻

سلام ..میگن تاثیر داره ولی من چندماه منتظر بودم ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی واقعا ناراحت بودم چون تنبلی تخمدان داشتم .ولی دیگ گفتم هرچی خدا بخاد و ذهنمو ازاد و رها گذاشتم دقیقا همون ماه باردار شدم..استرس نداشتن و اروم بودن هم خیلی تاثیر داره. دقیقا بعد از پاکی از پریودم اقدام کرده بودم

سلام ..میگن تاثیر داره ولی من چندماه منتظر بودم ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی واقعا ناراحت بودم چون ت ...

ممنونم ازت من خیلییی استرس ندارم چون کمی عادی شده ولی خب واقعا نمیتونم خودمو بزنم به بیخیالی

الان مثلا شش روز مونده به موعدم یکم استرس و دلشوره گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ..میگن تاثیر داره ولی من چندماه منتظر بودم ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی واقعا ناراحت بودم چون ت ...

ببخشید عزیزم چند روز اقدام کردید؟من هفته دوم از ۱۲ تا ۱۸ یه روز در میون ۲۸ روزه اس دوره ام