2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست
ب خدا اینجا دیرش شده من میگم زوده ولی تو خود تبریز نیستن بگم زوده تو شهرشون دیرش شده

خب مگه حرف مردم مهمه اخه؟؟؟

الان مثلا ازدواج نکنه مشکلی پیش میاد؟

واییی اینجوری که شما داری از نظریه مردم اونجا دفاع میکنی انگار خودتم همون نظرو داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درنهایت پیشنهادم اینه خانواده‌تو از اونجا دور کنی و وادارشون کنی بیان تو شهرای بزرگ زندگی کنن خواهرت ادامه تحصیل بده بره سرکار در زمان مناسب وقتی بزرگ‌شد بعد از ۲۵ سالگی اگر خودش خواست و شرایط مناسب بود ازدواج کنه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ب خدا اینجا دیرش شده من میگم زوده ولی تو خود تبریز نیستن بگم زوده تو شهرشون دیرش شده

چرا آخه ذهنتون رو محدود به یه منطقه خاص میکنید؟!

چون اونحا متولد شده باید تا اخرش مثل اونا باشه؟

بالاخره یکی باید این کودک همسری رو تو اون منطقه هم بشکنه!

به خواهرت به جای توصیه شوهر بگو درس بخونه بره تو یه شهر بزرگ دانشگا خودشو جدا کنه از اون فرهنگ

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چقدر ترسناکن مردای اونجا!

مردای تبریز و مردای ترک ب شدت فوق‌العاده هستن مخصوصا تبریز ولی خب شهرستان تبریز کوچیکه همه زود ازدواج کردن درسته که شعار میدن زود ازدواج کردن خوب نیست ولی خودشون دختراشون رو زود شوهر میدن و خس می‌کنیم رفته رفته بد میشه برا خواهرم اگه زیاد بمونه 

یه صلوات بفرس
چرا آخه ذهنتون رو محدود به یه منطقه خاص میکنید؟!چون اونحا متولد شده باید تا اخرش مثل اونا باشه؟بالاخ ...

درسش خوبه ولی خب از بس فکرو خیال داره افسردگی گرفته خودش میگه من فقط ب فکر شوهر کردن نیستم ب فکر اینم که من چ عیبی دارم که دخترای کوچیک تر از خودم ازدواج کردن ولی من موندم چرا ی خواستگار هم ندارم اینارو برا خودش درد کرده 

یه صلوات بفرس
خب مگه حرف مردم مهمه اخه؟؟؟الان مثلا ازدواج نکنه مشکلی پیش میاد؟واییی اینجوری که شما داری از نظریه م ...

نظر من اینجور نیست ولی خب محل زندگی فرق می‌کنه تنها راه حلم اینه وادارشون کنم بیان خود تبریز اینجا بچه ها لی لی بازی میکنن طبیعیه 

یه صلوات بفرس
درسش خوبه ولی خب از بس فکرو خیال داره افسردگی گرفته خودش میگه من فقط ب فکر شوهر کردن نیستم ب فکر این ...

خب تحت تاثیر قرار گرفته دیگع، اون فقط یه بچس 

شما باید راهنماییش کنید که شاید این خواست خداس که تو تاخالا یه خواستگار نداشتی شاید خدا میخواد درستو بخونی بری یه چیزی بشی واسه خودت شاید میخواد بزرگتر از این حرفا بشی و الگو بشی واسه بچه های اون شهرم که اینقد زود لزومی نداره ازدواج کنن.. درسشم ک میگید خوبه، خودشو با این فکرا نابود نکنه بشینه امسال درست حسابی واسه کنکور بخونه بیاد تبریز یه رشته خوب بخونه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

باید الان نگران کنکور و انتخاب رشته درست باشه تا شوهر😐😑

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
خب تحت تاثیر قرار گرفته دیگع، اون فقط یه بچس شما باید راهنماییش کنید که شاید این خواست خداس که تو تا ...

چی بگم والا ممنون میشم براش دعا کنین ممنون از نظر قشنگت💙

یه صلوات بفرس
باید الان نگران کنکور و انتخاب رشته درست باشه تا شوهر😐😑

نگران نیست برا اون ازدواج مهم نیست فقط تحت تاثیر قرار گرفته که هی میگه من چمه در واقع من و مادرم براش نگرانیم

یه صلوات بفرس
2810