اول اینکه بگم شهرستان مادرم اینا کوچیکه همه زود ازدواج میکنن و لطفاً درمورد اینکه زوده و...
حرفی نزنین..خیلی نگرانشم یعنی تو کل شهر حرف آینه ها همه تعریفش رو میکنن ولی کسی جلو نمیاد البته بگم حسود تو فامیل خیلی زیاده و اهل جادو جنبل هستن و مطمئنیم بختش رو میبندن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درنهایت پیشنهادم اینه خانوادهتو از اونجا دور کنی و وادارشون کنی بیان تو شهرای بزرگ زندگی کنن خواهرت ادامه تحصیل بده بره سرکار در زمان مناسب وقتی بزرگشد بعد از ۲۵ سالگی اگر خودش خواست و شرایط مناسب بود ازدواج کنه
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
مردای تبریز و مردای ترک ب شدت فوقالعاده هستن مخصوصا تبریز ولی خب شهرستان تبریز کوچیکه همه زود ازدواج کردن درسته که شعار میدن زود ازدواج کردن خوب نیست ولی خودشون دختراشون رو زود شوهر میدن و خس میکنیم رفته رفته بد میشه برا خواهرم اگه زیاد بمونه
چرا آخه ذهنتون رو محدود به یه منطقه خاص میکنید؟!چون اونحا متولد شده باید تا اخرش مثل اونا باشه؟بالاخ ...
درسش خوبه ولی خب از بس فکرو خیال داره افسردگی گرفته خودش میگه من فقط ب فکر شوهر کردن نیستم ب فکر اینم که من چ عیبی دارم که دخترای کوچیک تر از خودم ازدواج کردن ولی من موندم چرا ی خواستگار هم ندارم اینارو برا خودش درد کرده
درسش خوبه ولی خب از بس فکرو خیال داره افسردگی گرفته خودش میگه من فقط ب فکر شوهر کردن نیستم ب فکر این ...
خب تحت تاثیر قرار گرفته دیگع، اون فقط یه بچس
شما باید راهنماییش کنید که شاید این خواست خداس که تو تاخالا یه خواستگار نداشتی شاید خدا میخواد درستو بخونی بری یه چیزی بشی واسه خودت شاید میخواد بزرگتر از این حرفا بشی و الگو بشی واسه بچه های اون شهرم که اینقد زود لزومی نداره ازدواج کنن.. درسشم ک میگید خوبه، خودشو با این فکرا نابود نکنه بشینه امسال درست حسابی واسه کنکور بخونه بیاد تبریز یه رشته خوب بخونه
باید الان نگران کنکور و انتخاب رشته درست باشه تا شوهر😐😑
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺