2777
2789
عنوان

با مادرشدهر دعوام شد حساااابی

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 89 پست
اشتباه کردی وای😀😀چقدر بی سیاستی دختر جان چند سالته ؟میگفتی لابیا گفتی زگیل چند روز دیگه میگه اچ پی ...

دقیقا

الان یه عیب  و ایرادی چیزی هم روی این طفلک میزاره.

با سیاست میگفت مادر چون عمل زیبائیه روم نشد بهتون بگم

همین

اشتباه کردی وای😀😀چقدر بی سیاستی دختر جان چند سالته ؟میگفتی لابیا گفتی زگیل چند روز دیگه میگه اچ پی ...

ن نگفتم زگیل گفتم ی چی شبیه بوده ی چی ک ورم کرده بود.سربسته گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلت رو خوندم؛ بنظرم مادرشوهر قبل اینکه فضول باشه نسبت به این عمل آگاهی نداشته شما هم پنهان کاری لازم نبود بکنی عمل رو انجام دادی خوب بهش توضیح میدادی ربطی به تخمدان و رحم نداره که واسه حاملگی بد باشه. یه خورده با دید بازتر به قضیه نگاه کن. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

ببین شاید مادرشوهرت حقش بوده ولی تو اگر تمایل به ادامه زندگی داری نباید این کارو میکردی.

الاندیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه که

چجوری میخوای توی این خانواده رفت و آمد کنی 

چشم تو چشم بشی و هزار تا  داستان دیگه!

خراب کردی دختر

حالانمیشه توچندجمله بگین حتمن توگوگل سرچ کنم😂😂😂😂بایه بچه باسن26سالگی والانمیدونم لابیاچیه😂

میترسم گزارش بزنن برام خب

لابیاپلاستی (Labiaplasty) نوعی روش جراحی در اندام تناسلی زنان است که با هدف زیباسازی و ایجاد تقارن بین لب‌های بیرونی، لب‌های داخلی و پوست اطراف واژن انجام می‌شود. در واقع جراح در طول جراحی به کمک تکنیک‌های مختلف، فرم و اندازه لابیا ماژور (لب‌های بیرونی) و مینور (لب‌های داخلی) را تغییر می‌دهد.

اینم نباید میگفتی 

نباید متوجه می‌شدن ولی حالا که شدن باید میگفتی زیبایی ☺️چون خانواده های ایرانی به خصوص مادرشوهرا بعدش میگن این مشکلی داشت عمل کرد 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
دقیقاالان یه عیب و ایرادی چیزی هم روی این طفلک میزاره.با سیاست میگفت مادر چون عمل زیبائیه روم نشد ب ...

آفرین دقیقا 

چیزی هم نمیتونه بگه 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

دیر نشده 

بگو زیبایی بود مادر جان روم نشد 

همین و تمام 

به روخودتم نیار

2810