2777
2789
عنوان

با مادرشدهر دعوام شد حساااابی

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا طلبکارم هس.اومد خونه بابام مادرشوهرم گف اومدم گله.اومد گف دخترتون بی احترامی کرده و ‌...گف من م ...

قوم‌شوهر همیشه طلبکارن،میدونی این کارت باعث شد بفهمه دفعه بعد دخالت نکنه و شوهرتم جلو زبونشوبگیره

جوری داغ کرده بودم بخدا.اخ قبلا هم مادرشوهرم دخالت بیجا کرده بود

دخالت که کار ما مردم ایرانه! قبول داری؟ هر کدوممون به یه شکلی تو زندگی بقیه دخالت میکنیم. چه دوستمون چه خواهرمون چه همسایمون.........

رفتاری که کردی مال وقتی بوده که دیگه میخوای جدا بشی.... خیلی شرایط رو پیچیده کردی

باید گوش شوهرتو تو تنهایی می پیچوندی

حالا هم کاری ازت برنمیاد... بشین ببین همسرت چی میگه و واکنشش چیه، بعدش یه تصمیم درست باید بگیری

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

امان از دست این مادرشوهرا🤦‍♀️بنظرم همشون جهنمی هستن...اگه یکی دو تا خوب از توشون دربیاد...منکه تو عمرم مادرشوهر خوب ندیدم 

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  
اینکه دعوا کردی و غوش دادی بده ولی بدتر از اون اینه که از خونت قهر کردی ورفتی و میدان را برای مادرشو ...

شوهرش هم همچین بی تقصیر نیست 

تاپیک قبلش رو بخون

دلیل اصلی دعوا به خاطر شوهرشه اصلا

والا طلبکارم هس.اومد خونه بابام مادرشوهرم گف اومدم گله.اومد گف دخترتون بی احترامی کرده و ‌...گف من م ...

وای دقیقا همینم برام پیش اومد ،بعد اون بحث مادرشوهرش اومد خونم با شوهر دیوونش آنقدر گله کردن به من و خانوادم بی احترامی کردن

ن نگفتم لابیا بوده‌گفتم ی چی شبیه زگیل بوده

اشتباه کردی وای😀😀

چقدر بی سیاستی دختر جان 

چند سالته ؟

میگفتی لابیا 

گفتی زگیل چند روز دیگه میگه اچ پی وی داشته با کسی بوده !

یعنی اینم نمیدونی !؟

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
شوهرش هم همچین بی تقصیر نیست تاپیک قبلش رو بخوندلیل اصلی دعوا به خاطر شوهرشه اصلا

بله متوجه شدم ولی ی ادم باسیاست ابدا شمشیر را از رو نمیبنده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810