2777
2789
عنوان

کیا مشکوک به بارداری هستن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست
من همیشه ترشح دارم.. پس علائم حسابش نکردم..دردم گاهی شدید میشد نمی‌تونستم راه برم گاهی هم قابل تحمل ...

آخیییی عزیزم🥲🥺

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
منم همینو میگم تاجایی شنیدم شدیدهمنم همیشه پریودای وحشتناکیو میگذرونم ولی ظاهرش ب پریود نمیخوره، خفی ...

عزیزم شما که عقب انداختی تست بزن انشاالله که این ماه باردار شده باشی دیگه

چون شما سینتم حساسه ودرد داره بیشتر به علائم بارداری شبیه

حالا من اصلا درد نمیکنه فقط ورم داره وسفت شده وشکمم گاهی درد میگیره ولی بعد از چند دقیقه دردش ساکت میشه دو روز به موعدم مونده کاش خدا یه معجزه ای میکرد برام وواقعا باردار میشدم بدون دردسر وآمپول ودارو

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هم می تونن علايم پیش از  پریود باشه هم بارداری 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم شما که عقب انداختی تست بزن انشاالله که این ماه باردار شده باشی دیگهچون شما سینتم حساسه ودرد دا ...

وای من اصلا امادگی ندارم تازه دارم رژیم میگیرم وزنم بیاذ پایین

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
عزیزم هم می تونن علايم پیش از پریود باشه هم بارداری

تقریبا علامت خاصی ندارم فقط درد گاهی و حساسیت سینه شدید

تورم سینه نشونه عفونته؟ ترشحم رنگ و بو نداره

خب موقع زمان پریودی هم ورم سینه و دردش هم وجود داره ولی سومین هفته از بارداری این علایم تشدید میشه 

ان شاءالله که نی نی داشته باشی ولی خب سه روز دیگه منتطر باش بعد برو تست بزن ان شاءالله به ارزوت برسی😘😊

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

خب موقع زمان پریودی هم ورم سینه و دردش هم وجود داره ولی سومین هفته از بارداری این علایم تشدید میشه ا ...

ممنونم عزیزدل من البته امادگیشو ندارم... نمیدونم چی بگم میترسم خیلی

از اینکه مادربشی یا باردار بشی؟😁

هردو

تازه داشتم رژیم میگرفتم و ورزش میکردم وزنم بیاد پایین

من تنبلی تخمدان داشتم ۵سال ناباروری 

هرماه علائم بارداری داشتم با تاخیر پریود تست هام همه منفی بود

ماهی ک باردار شدم هیچ علائمی نداشتم هیچ افت قندوفشار داشتم فقط ک اونم یک یادوبار پیش اومد با نفس تنگی 

علایم بارداریم از ۸هفتگی شروع شد

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍