2777
2789
عنوان

رفتار معلم دخترم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
تمرین و تکرارش کمه فداتشم میگم مثلا اون روز ک ریاضی دارن بجای اینکه بچسو بیاره بچه ها باهاش غایم موش ...

تمرین و تکرار که خب عزیزدلم یک معلم مگه چقدر میتونه با ۴۰ تا دانش آموز تمرین و تکرار کنه؟ از دور کار سختی نیست ولی وقتی در شرایطش باشین می بینید که یک معلم هم باید کلاس رو نگه داره و  هم باید مراقب باشه که دانش اموز ها داخل کلاس سر و صدا نکنن مزاحمتی واسه کلاس دیگه ایجاد نشه هم باید درس هم بده ...دانش اموز ها هم که واقعا بعضیاشون خیلی شیطونن و حاضرجواب ..یک معلم وقتی کلاسش و بچه هاش شیطون باشن،نصف تایم کلاسش رو مجبورا و ناخواسته صرف تذکر دادن به بچه ها واسه اینکه شیطنت نکنن سپری میکنه..

بماند که حالا این وسط خودشم کلی سردرد میگیره از دست سر و صدای بچه ها و‌...

دانش اموز ها شیطنت دارن خب ...البته به نظرم بردن بچه داخل کلاس کار درستی نیست اما منکر این هم نشیم که دانش اموز ها خودشون هم شیطنت زیادی دارن ..

تکلیف رو که معلم باید سرکلاس بگه و دانش اموز داخل دفترش یادداشت کنه چی به چیه ‌..وظیفه ای برای فرستادن تکلیف در گروه نیست چون آموزش دیگه مجازی نیست.

اما درمورد اینکه درسی ندادن واقعا نمیدونم چی بگم ..اگر درس مهمی داشتن و تمرین و تکرار نکردن یا مطلب جدیدی نگفتن کارشون منصفانه نیست.

درکل بهتره تا آخر مهر بهشون فرصت بدین ایشونم ببینن وضعیت کلاس و بچه ها چطوره..اگر روند بهبود پیدا نکرد حتما پیگیری کنید و باهاشون حرف بزنید تا آسیبی نبینن بچه ها از لحاظ درسی.

امیدوارم دختر کوچولوتون موفق باشه همیشه تو درسش

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

منم باهاش مشکلی ندارم چون دخترم واقعا دوست شداره مهربونه .پارسال خیلی اذیت شدیم بددهن بود معلمشون دخترم زده شده بود نمیرف مدرسه .امشال انقد باعلاقه میره .میگم دیگه چه کنم کمم درس بگه مهم برام اون اخلاق و ادبشه . بقول شما انشالا مدیریت کنه و کم نیاره آخر سال . خیلی ممنون از دعای قشنگت عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عین من. اول و دوم ببخیال سوم درسش عالی شد ولی زیادفشار آورد استرسی شد باز امسال بیخیال ولی امسال گیر ...

معلم ما هم هنوز از هر کتاب یک درس گفته و دارع اونا رو پرسش میکنه.. واقعا معلم باید خودش نظم خاصی تو تدریسش داشته باشه 

تمرین و تکرار که خب عزیزدلم یک معلم مگه چقدر میتونه با ۴۰ تا دانش آموز تمرین و تکرار کنه؟ از دور کار ...

عزیزم جوابتو ریپلای زدم غک کنم ریپلای نشد پستش جدا اومد ببشید پاییونو بخون 😘

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

معلم ما هم هنوز از هر کتاب یک درس گفته و دارع اونا رو پرسش میکنه.. واقعا معلم باید خودش نظم خاصی تو ...

خوبه پرسش میکنه ایشون اصلا درس نمیپرسه🤦 خیلی کم پیش میاد 

پارسال انقدر معلمشون سخت گیرو بددهن بود همه شاکی بودن کلا ۹ماه دعوا بود .الان کسی نمیره گله کنه منم ...

نه نکشید کنار اصلا 

انفاقا با همگی مادر ها برید پیش مدیر اگه درست نشد برید اداره 

آبروی همچین معلمی و ببرید 

این معلما آبروی بقیه معلما رو هم میبرن 

میگفتی پولشو گرفتی ،به ما هم پول میدادن ،تابستونم کار میکردیم

ببین آدمی که تشخیص نمیده، بابا من شغلمه، تازه تابستون هم طبق قوانین خودشون اون تایم اومده، دیگه چی بهش بگم.

کلا یه مقدار زیادی زبون نفهم تشریف دارن، آدم ترجیح میده، خودشو عصبی نکنه

نه نکشید کنار اصلا انفاقا با همگی مادر ها برید پیش مدیر اگه درست نشد برید اداره آبروی همچین معلمی و ...

اره باید همه باهم باشن 

قبول کنید وقتی پول و پاداش خوبی نمیدن انگیزه ای هم ندارن مایه بزارن و درس بدن حرف های کلیشه ای رو ا ...

عزیزم برای شهرستانهای کوچیک شغل معلمی مثل بقیه شهرا نیس ک بگیم شغل کارمندیه و کمه اینجا واقعا این مشاغل جز مشاغل پردرامد بحساب میاد . ینی کسی ک هم معلمه هم کلاسای خصوصی برگذارمیکنه دربهترین شرایط ممکن زندگی میکنه و از نظر ما مرفهه. الان بالاشهر ما کلا دکتر کارمند پرستار معلم و... هستن . اگه بیایم با تهران یا شهربزرگ دیگه مقایسه کنیم اره اونحا اجاره بالاست هزینه رفت امد زیاده و هزارتا دردسر دیگه. طرف اینجا با چندسال کارمعلمی راحت خونه ماشین وهرچی دلش میخادمیتونه بخره 

قبول کنید وقتی پول و پاداش خوبی نمیدن انگیزه ای هم ندارن مایه بزارن و درس بدن حرف های کلیشه ای رو ا ...

حرف شما و قبول دارم ولی کسی که قبول کرده ی کاری انجام بده مسئولیت گردنشه باید اونو به نحو احسنت انجام بده. الان چن نفر مثلا قبول شدن برا معلمی ولی نرفتن میگم چرا پشت کنکور موندی؟ میگه علاقه نداشتم .طرف میدونه از عهدش برنمیاد پس نمیره سمتش .

استارتر شاید این جور رفتار های معلم واسه اینکه بچه‌ها کلاس خصوصی ایشون برن، خدا داند 

من واسه دیپلم نقاشی آموزشگاه می رفتم. 

یه تعدادی هنر آموز هم کلاس آزاد شرکت می کرد. 

شاگرد جدید می آمد چند جلسه دیگه نمی آمد 

کاشف به عمل امد استادمون اینا رو می برد کلاس خصوصی توی خونه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
استارتر شاید این جور رفتار های معلم واسه اینکه بچه‌ها کلاس خصوصی ایشون برن، خدا داند من واسه دیپلم ن ...

اره دقیقا میگه بیاید کلاس خصوصی . من خودم بیرون میبرمش ی معلم دیگه به شخصوصی درس میده. دیگه دویوونه نیستم که ببرم پیش معلم خودش چون دارم طرز تدریسشو میبینم .

اره دقیقا میگه بیاید کلاس خصوصی . من خودم بیرون میبرمش ی معلم دیگه به شخصوصی درس میده. دیگه دویوونه ...

دلم واسه بچه‌های کلاسش سوخت 

بعضی مادرا وقت ندارن یا نمی تونن وقت بزارن

یا توان مالی ندارن واسه کلاس خصوصی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave