2777
2789
عنوان

دخترم جلو موهاشو با ریش تراش باباش از ته تراشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست

دختر منم موهاش تا کمرش بود خواب بودم رفته قیچی برداشته با آینه موهاشو تا ته قیچی کرده جلو و عقب بردمش آرایشگاه درستش کنه قیچی رو قایم کردم این دفعه برداشته بود سمت چپ و راست سرش دو تا خط انداخته ک مثلا مدل بزنه آرایشگرش باور نمی‌کرد کار خودش میگفت یکی دیگه واسش انجام داده خراب کرده انداخته گردن این کلی هم کتکش زدم عذاب وجدان هم ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی بهش نگو ،دختر من رو بگو میرفت جلو آینه جبو موهاشو قیچی میزد همین ۵ ساله بود،من شونه میزد تیکه تیکه مو تو شونه جمع میشد من رو بگو فکر میکردم مریض شده موهاش میریزه،فدا سرش بچه اس خیلی بهش گیر نده کوتاه کن دوباره بلند میشن سریع

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....

وای وای حالا اینکه هیچ روز اول پیش دبستانی پسرم جلو موهاشو با قیچی زد دیگه همونجور موند زیاد معلوم نبود 

ولی پارسال میخواستیم بریم مسافرت بازم خودش رفته بود با ماشین جلو موشو زده بود مجبور شدیم کلا کچل کنیم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
شماره صفر زده جلو موهاشو

🥲🥲

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

میدوچنی موهاش چقدر یکم دیگه م نده هم قد خودش بشن هم خودم عاشق موهاشم هم خودش گفته میخواستم مثل موها ...

😂😭 کوتاه نکن اصلا 

جلوی موهاش نهایتا تا ماه بعد نسبتا بلند میشه 

هدبندی چیزی بگیر بزن براش 

🤍🌱
2810