امروز یه خانمه پشت سرم دوید گفت وایسا کارت دارم منم انقدر استرس گرفتم فکر کردم سوتی دادم یا کار اشتباهی کردم گفت توی بیمارستان خواهرش بستری هست همراه بیمار هست یکی دو بار پسرش هم اومد منو دید خوشش اومد البته کلیییی هم از پسرش تعریف کرد که لیسانس نمیدونم چی دانشگاه آزاد نمیدونم کجا (انقدر عجله داشتم یادم نموند این جزئیاتو) خونده و فست فود داره و همه دخترای فامیل واسش میمیرن خوشتیپه فلانه بیساره …حالا میخواد با مامانم صحبت کنه قرار آشنایی و فلان شماره مامانم خواست منم شماره فیک دادم! 😂 میترسم بعد دوباره منو پیدا کنه بگه شماره اشتباه دادی 🥴 کاش حداقل یه شماره خاموش داده بودم
آره به نظرم بهتر بود با احترام رد میکردی تا اینکه شماره فیک بدی ولی حالا عیبی نداره
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.