2777
2789
عنوان

درمان لجبازی های پسرم

84 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی راه حلی نظری تجربه ای چیزی داره بهم بگه پسرم دوسال و دو ماهشه لجبازه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بی محلی
2
100%
دعوا
0
0%

هیچکدام،سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی و بهش بفهمونی که الان فلان کارو نباید انجام بده بعد هر چقدر گریه کرد بی تفاوت باش ولی نه خیلی بی تفاوت گاهی هم برو باخاش حرف بزن تا آروم شه ولی به خواستش تن نده و آخر کاری نکن که با گریه به خواستش  برسه ،هم بی محلی هم دعوا بدتر ش میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا چیکار میکنه که بهش میگید لجبازی؟خیلی از مواقع والدین روی خواسته ها و بازیگوشیهای طبیعی بچه ها اسم لجبازی میزارن؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
2805

علت و درمان لجبازی کودک چیست؟ چگونه می‌توان برخورد مناسبی با لجبازی کودکان داشت؟ کودکان در سنین مختلف رفتارهای مختلفی دارند و لجبازی کردن نیز یکی از رفتارهایی است که ممکن است کودکان در مراحل رشد خود داشته باشند. نحوه صحیح برخورد با کودکان لجباز نیاز به کسب مهارت و آگاهی در این زمینه دارد. برای اینکه بتوانید برخورد مناسبی داشته باشید باید علت این رفتار‌ها را بدانید و به صورت اصولی و صحیح با کودک خود رفتار کنید و در برابر لجبازی آن‌ها واکنش صحیح نشان دهید. در ادامه به علت لجبازی کودکان و شیوه‌های برخورد با آن‌ها را اشاره کرده‌ایم